Speak îi pune limite frumoasei sale iubite. Ștefania a dat totul din casă

Speak îi pune limite frumoasei sale iubite. Ștefania a dat totul din casă
De cinci ani, Speak și Ștefania fac unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz și toată lumea așteaptă să-i vadă în fața altarului.

Când Speak a cerut-o în căsătorie, cu doi ani în urmă, la Asia Express, Ștefania a fost cea mai fericită femeie.

Ce îi reproșează Speak frumoasei sale iubite. Ștefania a dat totul din casă

Pandemia de coronavirus le-a pus bețe în roade Ștefaniei și lui Speak cărora le-a dat peste cap planurile pentru nuntă. Dar cei doi se iubesc parcă mai mult ca niciodată și nu-și văd viața unul fără celălalt. Artistul este îndrăgostit lulea de femeia cu trupul perfect, nu o scapă deloc din ochi, dar uneori devine și gelos și îi mai face și ceva reproșuri.

„Shaorma este mâncarea mea favorită! Ștefan are foarte multă încredere în mine. Bine, mai are el gelozii de astea de băiat așa, vezi cum te-ai îmbrăcat, nu crezi că e cam…?!”, a declarat artista, potrivit Click.

„E super implicat, îi mulțumesc din suflet”

La rândul ei, Ștefania mărturisește că cântărețul este cel mai bun lucru din viață și nu contenește să-i mulțumească pentru tot ceea ce face pentru ea. „Speak mă ajută extrem de mult. În tot parcursul meu, Ștefan e 99 la sută trup și suflet acolo pentru mine, face parte din proiectul meu, în aceași măsură ca mine. E super implicat, îi mulțumesc din suflet, dar el știe asta deja.

Este cel mai bun lucru din viața mea. Suntem extrem de buni prieteni, asta în primul rând. Suntem foarte maturi în relație. Suntem la un alt nivel de iubire, e cea mai frumoasă relație pe care mi-o puteam dori vreodată, sută la sută!”, a mai spus bruneta.

 „Toate lucrurile din viața noastră se așează atunci când trebuie”

Și pentru că toată lumea îi întreabă când vine moștenirul sau moștenitoarea, Ștefania a mărturisit că nu grăbește lucrurile, pentru că ce e bun se întâmplă la momentul potrivit.

„Nu m-aș pronunța când vine vorba de asta, mă întreabă foarte multă lume și pe mine și pe Ștefan, dar consider că toate lucrurile din viața noastră se așează atunci când trebuie.

Momentan, nu avem asta în plan, dar dacă e să apară, e bine. Nu ne gândim însă acum la asta real, gen săptămâna viitoare vă anunțăm!”, s-a destăinuit frumoasa cântăreață.

Sursă foto: instagram