Spectacol inedit. Cum se construiește o comunitate după un cutremur major

Spectacol inedit. Cum se construiește o comunitate după un cutremur major
Cum se construiește o comunitate în urma unui eveniment traumatic? Iată o întrebare actuală, la care bucureștenii vor afla răspunsul. Ei sunt invitați la premiera spectacolului MAMA, un  spectacol performativ-muzical carea abordează exact un astfel de caz.

Lumea trebuie să se recompună în urma unui cutremur puternic care a avut loc în București. Mama, conducătoarea sectei, se folosește de atmosfera de incertitudine și de anxietate colectivă, pentru a propovădui bogăția financiară ca salvare. Spectacolul în premieră bucureșteană va avea loc în aer liber, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară, în serile de 12 și 13 septembrie 2020, de la ora 19.00.

Este MAMA, o vindecătoare veritabilă sau o șarlatană?

„MAMA este conducătoarea unei secte prospere, care a speculat dezastrele naturale și a rescris pasajele biblice care incriminau bogăția. MAMA ne învață că mântuirea echivalează cu îmbogățirea. Ce vrea să ne transmită MAMA, de fapt?


Mai întâi a făcut 5 copii, apoi s-a însurat. La mulți ani, Hugh Grant!

Marele secret al supermodelului Elle Macpherson. Ce o face să arată ca o junioară la aproape 60 de ani


Mesajul este simplu și genial: într-adevăr, în momentul de față ne confruntăm cu ceea ce Walter Benjamin numea sărăcia experienței, suntem în permanență expuși la un trafic de pseudoștiințe, trăim într-o inflație de manuale de dezvoltare personală, iar amețitoarea dinamică a informațiilor nu este decât reversul fricii noastre de vid”, scrie cronicarul Ada Ionesei.
În distribuția spectacolului le regăsim pe Oana Rusu și Maria Sgârcitu, textul și regia fiind asumate de Mihai Lukács.

Spectacolul va fi prezentat la Palatul Parlamentului, Str. Izvor 2-4, aripa E4 (intrarea se face prin Calea 13 Septembrie, poarta B3).

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp