Simona Ionescu / Redactor Șef

Ziua marilor concerte la TVR 2. Istorii despre „nașterea” lor

Ziua marilor concerte la TVR 2. Istorii despre „nașterea” lor
Pe 2 ianuarie, iubitorii muzicii de calitate pot să își alegă concertul favorit. Trupa Damian&Brothers, Paul Surugiu Fuego și Trupa Vunk oferă telespectatorilor TVR 2 trei dintre cele mai de succes concerte ale lor, pentru o zi de bună dispoziție, emoție și multă muzică.

Fie că este „Mireasa nebună”, un concert exploziv al Trupei Damian&Brothers (ora 10.00), concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego – „Să readucem dragostea!” (ora 15:00), sau celebrul concert „VUNK la înălțime” (ora 22:10), cu siguranță pe 2 ianuarie telespectatorii TVR 2 se vor bucura să reasculte melodiile îndrăgite.

Ora 10:00. Concert Damian&Brothers și „Mireasa nebună”

Spectacolul a fost creat în urmă cu câtiva ani, după vizionarea filmului românesc „Tusea și junghiul”, regizat de Mircea Daneliuc. Marii actori Ernest Maftei și Olga Tudorache interpretau rolurile principale.

Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, concertul „Mireasa nebună” a lui Damian Drăghici este o reală surpriză pentru public, o explozie de energie, bucurie, dans și bună dispoziție.

Ora 15.00. Fuego va însufleți inimi

Timp de două ore, puteți urmări concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego – „Să readucem dragoste!”. Spectacolul a avut loc pe 23 august 2021, la Teatrul Național din București, chiar de ziua de naștere a artistului.

Show-ul va fi unul special, cu un repertoriu plin de șlagăre, dar și premiere muzicale. Veți face astfel o călătorie muzicală în care veți redescoperi ce înseamnă dragostea și valorile care ne fac sufletul să vibreze, spun reprezentanții TVR.

Spectacolul vizual și auditiv este 100% live. Alături de Fuego, pe scenă va urca Prestige Orchestra, o echipă de instrumentiști desăvârșiți, cu doi soliști extraordinari, Iuliana și Costin Ghinea.

Printre invitați: trupa Alesis și Alina și Romeo Negoiasă. Paul Surugiu-Fuego a împlinit pe 23 august 2021, 45 de ani și aproape 30 de ani de carieră neîntreruptă.

Ora 22:10. Concert „Vunk la înălţime”

Proiectul  grandios al trupei Vunk a fost produs ca un adevărat spectacol de televiziune. Printre invitaţii de onoare s-au numărat Gabriel Cotabiţă, Antonia, Alexandra Uşurelu, Marius Manole și Nelu Ploieşteanu.

Filmele de azi. Florin Piersic va fi favoritul

Tot duminică, 2 ianuarie, este ziua filmelor îndrăgite de întreaga familie. Pentru cei mai mici telespectatori, TVR 2 a programat de la ora 11.30 filmul „Un cățel norocos”  (LUCKY DOG – SUA, 2015). Cu Bryce Johnson, Boti Bliss și David DeLuise în rolurile principale.

În regia lui Michael Feifer, filmul de aventuri pentru întreaga familie spune povestea lui Lucky, căţelul răsfăţat şi inteligent al lui Travis, un tată divorţat cu doi copii. Când Travis se îndrăgosteşte de Amber, colega lui arhitectă, Lucky se trezeşte şi el amorezat până peste urechi de căţeluşa lui Amber, Amy.

La Duminica Filmului Românesc continua seria filmelor istorice de aventuri cu „Mărgelatu”. În rolul titular este actorul Florin Piersic.

De la ora 13:10, telespectatorii TVR 2 pot urmări „Colierul de turcoaze” (România, 1986), în regia lui Gheorghe Vitanidis.

Iar de la ora 20:10, „Totul se plătește” (România, 1987), în regia lui Mircea Moldovan. Din distribuție fac parte actorii: Florin Piersic, Marga Barbu și Szobi Cseh.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre