Simona Ionescu / Redactor Șef

A început serialul Clanul! Una din actrițe și-a cerut bărbatul în căsătorie

A început serialul Clanul! Una din actrițe și-a cerut bărbatul în căsătorie
Momentul așteptat luni de zilea venit, iar serialul Clanul a debutat la Pro TV cu al doilea sezon. Românii și-au reîntâlnit personajele favorite, însă multe povești au loc și în afara platourilor de filmare.

Una dintre protagonistele pe care telespectatorii au așteptat cu nerăbdare să o reîntâlnească pe micile ecrane este actrița Elvira Deatcu, care o interpretează în serial pe Stela Tobă în acest al doilea sezon. În Clanul joacă rolul unei polițiste, inspector-șef. Este superioara lui Costoiu (Șerban Pavlu), șeful Brigăzii de Crimă Organizată, care apare pentru că în minister nu prea e mulțumită lumea de rezultatele lui Costoiu.

Celebră actriță de teatru și film, vedeta în vârstă de 50 de ani are o povestea de viață cu adevărat fascinantă.

Elvira Deatcu are 50 de ani și o carieră frumoasă de actriță în spate. Dincolo de succesul pe care îl are pe scenă, are o superbă viață de familie. E căsătorită de peste 20 de ani, și are doi fii, Luca și Filip. Viața de familie a cunoscutei actrițe din serialul Clanul e una cât se poate de frumoasă. Dar puțină lume știe că vedeta nu a fost niciodată cerută în căsătorie. Și atunci, cum se face că e măritată? Ei bine, Elvira Deatcu a fost cea care a cerut în căsătorie. Exact așa, cunoscuta actriță i-a propus iubitului să îi devină soț.

Actrița și-a cerut soțul în Vama Veche

Elvira Deatcu și soțul ei, Horia Nicorici, se cunosc din perioada adolescenței, iar în primii 7 ani, au avut o relație la distanță, ea aflându-se în București, iar el în Cluj. Actriță a Teatrului Odeon. Elvira și-a cerut soțul în căsătorie în timpul unei vacanțe la Vama Veche.

„Noi vorbeam des despre asta și, la un moment dat, eram la Vama Veche, unde stăteam mult vara în studenție, și în apă i-am zis: Hai, ce facem? Să ne luăm! Bine. De fapt, eu l-am cerut pe el în căsătorie. Nu a fost cu inel, cu îngenuncheat, nimic din toate astea, nu aveam bani, a fost destul de complicat, dar tot ce era pe lângă noi a făcut să fie posibilă această nuntă”, a povestit actrița, într-un interviu mai vechi.

La 15 ani, Elvira știa ce vrea: să fie actriță și o relație cu actualul soț

La 15 ani, actrița Elvira Deatcu știa deja ce vrea să facă în viață, și anume să devină actriță. Era în clasa a IX-a când a făcut primul film. Și în același an și-a cunoscut viitorul soț. S-au îndrăgostit și au suferit unul după altul, pentru că erau la licee în orașe diferite. S-au revăzut abia la majoratul Elvirei, care l-a invitat la petrecerea ei.

„Am comunicat prin scrisori, pe care le citeam în clasă, în spate. Toate colegele așteptau scrisorile de la Zânul meu și se citeau cu voce tare. Dar ne-am revăzut când am împlinit eu 18 ani,  am intrat la Institut la 19 ani…”, a mai dezvăluit celebra actriță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre