Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Adam Sandler, premiat la Gala People’s Choice Awards, difuzată pe 19 februarie la postul tv E!

Actorul Adam Sandler, premiat la Gala People’s Choice Awards, difuzată pe 19 februarie la postul tv E!
Actorul Simu Liu va găzdui ediția din acest an a Galei. Transmisiunea live de două ore onorează preferințele fanilor din 45 de categorii legate de film, televiziune, muzică și cultură pop. Kylie Minogue și Lainey Wilson vor susține un recital. Gala People’s Choice Awards de anul acesta va avea loc luni, 19 februarie, la ora 03:00, pe E!, în direct din Barker Hangar (Santa Monica, California). Reluarea este programată la ora 24:00, în aceeași zi. În plus, emisiunea de pe covorul roșu Live From E!: People’s Choice Awards va începe la ora 01:00 (reluarea fiind programată la 22:00), la E!. Kylie Minogue și Lainey Wilson vor susține un recital.

Gala People’s Choice Awards de anul acesta va avea loc luni, 19 februarie, la ora 03:00, pe E!, în direct din Barker Hangar (Santa Monica, California). Reluarea este programată la ora 24:00, în aceeași zi. În plus, emisiunea de pe covorul roșu Live From E!: People’s Choice Awards va începe la ora 01:00 (reluarea fiind programată la 22:00), la E!. Kylie Minogue și Lainey Wilson vor susține un recital.

 

Actorul și autorul Simu Liu (Barbie, filmul Marvel Shang-Chi și legenda celor zece inele) va fi gazda People’s Choice Awards din acest an.Sunt atât de recunoscător că mi s-a cerut să fiu prezentatorul People’s Choice Awards 2024. Abia aștept să sărbătorim acest an incredibil în cultura pop și să facem asta alături de fanii incredibili care fac posibil tot ceea ce facem”, a transmis Liu.

Suntem încântați că Simu Liu găzduiește People’s Choice Awards 2024. Aceste premii sunt un tur de forță iubit de fani, la Hollywood, iar farmecul nelimitat și legătura lui Simu cu fanii întruchipează perfect spiritul acestei gale”, a declarat Jen Neal (Vicepreședinte Executiv, Live Events and Specials, NBCUniversal Entertainment).

Liu este nominalizat la un People’s Choice Award, la categoria „Movie Performance”, pentru rolul său din filmul de succes Barbie. În 2021, a câștigat un trofeu „Action Movie Star” (pentru pelicula Marvel Shang-Chi și legenda celor zece inele) și a fost nominalizat la categoria „Male Movie Star”, pentru același rol.

Adam Sandler va primi trofeul People’s Icon Award

Au mai fost anunțate următoarele trofee și invitați speciali.

Actorul, comediantul și producătorul Adam Sandler (nominalizat la Globurile de Aur, Emmy și Grammy) va primi premiul People’s Icon, la gala People’s Choice Awards 2024.

Sandler va fi onorat pentru cariera sa impresionantă, care include roluri emblematice în comedii care au fost hituri de box-office, ca Oameni mari și fără minte/Grown Ups, Ghinionistul/Happy Gilmore, Nuntă cu cântec/The Wedding Singer și multe altele. Sandler s-a dovedit a fi și un actor versatil, având recent roluri dramatice care au fost aclamate de critici, în Uncut Gems, Marea încercare/Hustle și Astronautul/Spaceman (care urmează să se lanseze).

„Adam Sandler este o prezență importantă în industrie de zeci de ani, distrându-ne de la debutul în Saturday Night Live, acum peste 30 de ani. De la Billy Madison la dl. Deeds, personajele sale de neuitat au trecut testul timpului și și-au lăsat amprenta asupra publicului, de-a lungul mai multor generații. Suntem încântați să-l onorăm cu un People’s Icon Award, în acest an”, a transmis Jen Neal (Vicepreședinte Executiv, Live Events and Specials, NBCUniversal Entertainment).

   

Lenny Kravitz, cântăreț și compozitor laureat cu Grammy, va primi trofeul Music Icon

Cântărețul, compozitorul și actorul Lenny Kravitz (deținător al patru Premii Grammy) va primi trofeul Music Icon Award. În plus, acesta va urca pe scenă pentru a susține un spectacol și a cânta mai multe piese din legendara lui carieră muzicală.

Recunoscut drept unul dintre cei mai mari muzicieni rock din contemporaneitate, Lenny Kravitz va fi onorat pentru cariera sa marcantă și pentru contribuțiile semnificative la industria muzicală (în special, la genul rock). Folosind un amestec unic de influențe soul, rock și funk, Kravitz a scris și interpretat numeroase hituri, de-a lungul anilor, printre care: American Woman, Fly Away și Are You Gonna Go My Way.

„Cu 11 albume de studio realizate de-a lungul unei cariere de zeci de ani, Lenny Kravitz și-a consolidat locul de superstar rock global. Fie că scrie și interpretează propriile melodii de succes sau lucrează în culise, pentru alte nume mari din industrie, darul muzical al lui Lenny este cu adevărat de neegalat. Suntem încântați să-l onorăm ca un Music Icon, în acest an, și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va cânta pe scenă”, a declarat Jen Neal (Vicepreședinte Executiv, Live Events and Specials, NBCUniversal Entertainment).

Kylie Minogue și Lainey Wilson vor cânta și ele, la gală

Senzația pop globală Kylie Minogue va fi și ea prezentă pe scena People’s Choice Awards 2024, la scurt timp după ce a câștigat al doilea ei Grammy, pentru Padam Padam (la categoria „Best Pop Dance Recording”) și după lansarea celui mai recent album al ei, Tension.

Cariera strălucitoare a lui Minogue a însemnat peste 80 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, 5 miliarde de stream-uri și 9 albume pe locul 1, în Marea Britanie. Ea a câștigat 3 BRIT Awards, 4 MTV Awards și este singura artistă care a avut un album pe primul loc, timp de cinci decenii consecutive, în Marea Britanie.

Lainey Wilson, vedetă country și nominalizată la People’s Choice Awards 2024 (la categoriile „Female Artist of the Year” și „Female Country Artist of the Year”), va urca pe scenă la scurt timp după ce a câștigat un Grammy, pentru „Best Country Album”. Aceasta a câștigat râvnitul titlu de Entertainer of The Year, la CMA, iar cariera ei include peste 700 de milioane de stream-uri și 6 single-uri numărul 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre