Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra, concert de senzație pe Wembley Ovo Arena. Peste 12.000 oameni au cântat piesele românești

Andra, concert de senzație pe Wembley Ovo Arena. Peste 12.000 oameni au cântat piesele românești
Andra a susținut duminică un concert de senzație pe Ovo Arena Wembley, devenind astfel primul artist român care a urcat pe celebra scenă. Peste 12.000 oameni s-au bucurat de muzica bună și au cântat la unison versurile piesei ”Noi suntem români”.

Zi plină de emoții pentru Andra. Cântăreața a devenit primul artist român care a susținut concert pe Ovo Arena Wembley, celebra scenă pe care în 2022 a avut loc un concert ca omagiu pentru trupa Queen. Aflată în Londra alături de soțul ei, Cătălin Măruță, dar și de Eva și David, cântăreața s-a pregătit pentru marele moment recitând în culise ”Tatăl nostru”. 

Pe scenă artista nu a fost singură, ci i-a avut ca invitați pe frații Advahov, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Maria Dragomiroiu, dar și mulți alții. Show-ul a fost de senzație, iar rețelele de socializare au fost împânzite de video-uri ale fanilor. 

”Noi suntem români”, cântat de peste 12.000 de oameni. Cântăreața, mesaj plin de emoție pentru fratele ei 

Pe lângă piesele românești care au întreținut atmosfera pe arenă, unul dintre momentele emoționante a fost cel în care cei 12.000 de oameni au răsunat la unison pe acordurile piesei ”Noi suntem români”.  Andra s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a cântat muzică populară și cântece tradiționale românești, îmbrăcată în port popular.

 Un moment emoționant a fost și cel în care Andra a vorbit despre fratele ei, Săndel, care este cântăreț de muzică populară: ”Așa făceam și eu când eram mică, ce mai cânta fratele meu voiam să cânt și eu. Este mentorul meu muzical”, au fost cuvintele Andrei pentru Săndel, care a făcut și el parte din show-ul ”Tradițional”. 

Andra a primit premiu de la Ovo Arena 

Pentru că concertul a fost Sold Out, cântăreața a primit și un premiu de la Ovo Arena Wembley, dar și onoarea de a fi afișată pe holurile arenei, alături de alți mari artiști internaționali. 

Fanii s-au întrecut în comentarii și laude la adresa cântăreței, pe rețelele de socializare: “Rămânem pe viață cu amintirea asta …Cel mai frumos concert”, „Totul a fost la superlativ, introducerile, glumele și mai ales artiștii în frunte cu ciocârlia Andra”, au fost doar câteva dintre remarcile internauților. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre