Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra s-a dezbrăcat de secrete. Artista a spus ce metodă folosește pentru a-și ascunde burta

Andra s-a dezbrăcat de secrete. Artista a spus ce metodă folosește pentru a-și ascunde burta
Frumoasă, talentată și mai ales mai asumată ca niciodată, Andra le-a spus telespectatorilor și spectatorilor de la „Românii au talent” că s-a îngrășat zece kilograme. Dar și ce metodă ingenioasă a folosit pentru a-și ascunde burta.

Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată să o audă pe Andra povestind așa ceva. Artista le-a povestit românilor ce metodă utilizează pentru a-și ascunde burta.

„Am pus zece kilograme în plus, față de cât îmi trebuie la înălțimea mea”

Andra a uimit toată România cu dezvăluirea din emisiunea „Românii au talent”. Soția lui Cătălin Măruță a mărturisit că e mai „pufoasă” în ultima perioadă, iar pentru a-și ascunde burta își pune trei perechi de chiloți. „Azi dimineață când ieșeam din cabină discutam cu colegii mei despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme avem.

Am pus zece kilograme în plus, față de cât îmi trebuie la înălțimea mea. Și în primă fază am fost complexată, ba mai mult dacă purtam o pereche de pantaloni… Să vă arăt. Am o burtică de parcă sunt gravidă, aici mi se pun toate kilogramele. Dar mă simt așa de sexy și de frumoasă. Nimeni nu e ca mine, ia uite!”, a spus Andra, stârnind aplauzele spectatorilor unor concurente mai plinuțe.

„Totul e să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne acceptăm așa cum suntem”

Andra a mărturisit că obișnuiește să-și pună trei perechi de chiloți pe ea pentru a-și ascunde burta și i-a făcut pe spectatori să râdă când a recunoscut că „azi am doar o pereche de chiloți”. „Totul pleacă de aici, în momentul în care te accepți așa cum ești. Să nu te mai uiți după repere. Care e grasă, care e slabă. Totul e să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne acceptăm așa cum suntem. Cu zece kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, mai mult, că e creț, că e întins, simțiți-vă bine cu voi.

„Azi am doar o pereche de chiloți pe mine”

În primă fază și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. E tot a mea. Probabil într-o lună, două, poate n-o să o mai am. Eu nu am putut să slăbesc până acum pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam trei chiloți pe mine ca să strâng burta. Ei, uite, azi am o pereche de chiloți pe mine. Despre asta e vorba, că trebuie să mă văd exact cum sunt ca să fac o schimbare. Pentru sănătate însă voi face o schimbare, nu ca să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta”, au fost vorbele Andrei, care le-a mers la suflet tuturor românilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre