Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra a cedat la „Românii au talent”. Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

Andra a cedat la „Românii au talent”. Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată
Noua ediție a emisiunii „Românii au talent” s-a lăsat cu lacrimi. Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva cu Andra, colegii au rămas uimiți. O tânără a impresionat și juriul și publicul cu vocea sa.

Niciodată Andra nu a mai reacționat așa la un concurent al emisiunii „Românii au talent”. La apariția unei tinere de 20 de ani, soției lui Cătălin Măruță au început să-i curgă lacrimile și acestea nu s-au mai oprit.

A rămas orfană de tată când era doar un bebeluș

Când a apărut pe scenă, Ana, o fată de 20 de ani, nimeni nu s-ar fi gândit că poate avea un asemenea talent. Tânăra a avut o viață grea, fiind orfană de tată de când era doar un bebeluș. Avându-l pe Dumnezeu în suflet încă de copil, Ana a început să cânte în biserică, iar vocea ei este cu adevărat îngerească.

Mama nu a avut încredere și nu a susținut-o în aspirațiile ei muzicale, ci și-a dorit să devină învățătoare, ca și ea. Ana a ascultat-o, a intrat la liceul pedagogic, dar după doi ani a realizat că nu acesta e drumul ei în viață. După multe încercări, și-a convins mama să o lase să-și urmeze pasiunea, dar a avut parte de altă palmă: a venit pandemia de coronavirus.

Andra i-a dat Golden Buzz

Tânăra a urcat pe scena de la „Românii au talent” cu gândul de a le aduce bucurie în suflet spectatorilor, juriului și telespectatorilor. Și totul a fost la superlativ. În timp ce bărbații din juriu au rămas uimiți de talentul Anei, la auzul vocii sale Andra a izbucnit în lacrimi și abia a reușit să scoată câteva cuvinte. N-a rezistat și a apăsat butonul Golden Buzz.

„Nu mă pot abține din plâns… Ce mi-ai făcut tu mie, Ană!”

„Ce mi-ai făcut tu mie, Ană! M-ai făcut foarte fericită pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu. Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai mare, mare grijă de el. Atunci când muzica pentru mine e dincolo de orice cuvânt, următorul meu pas e să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton”, au fost cuvintele cântăreței.

Andra nu s-a mai putut opri din plâns la „Românii au talent”. Captură video

„Ai pus mai mult decât o cărămidă”

Deși în general e destul de dur cu cei care apar în fața sa, Bobonete a recunoscut talentul Anei și a încurajat-o pe tânără să meargă pe drumul acesta. „Este un moment unic la Românii au talent. Atât de multă emoție într-un  moment n-am mai simțit. Mi-a plăcut enorm! Ești foarte talentată, iar dacă astăzi ai vrut să pui o cărămidă la ceea ce vrei să faci, ai pus mai mult decât o cărămidă! Ai ridicat un adevărat etaj. Ne-a plăcut foarte mult și îți doresc mult succes”, a mărturisit Bobonete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre