Simona Ionescu / Redactor Șef

Astăzi începe UNTOLD. Nimeni nu are voie să intre cu aceste obiecte

Astăzi începe UNTOLD. Nimeni nu are voie să intre cu aceste obiecte
Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, UNTOLD, are loc la Cluj în perioada 3-6 august. Iată ce reguli au decis organizatorii festivalului.

A fost pregătit și pentru acest an lista cu restricții pentru toți cei care vor să participe la UNTOLD. Pentru început participanții trebuie să știe că intrarea se va face doar prin locurile permise și la orele stabilite. Acest lucru e valabil și pentru participanții autorizați. Pentru ca aglomerația să fie ținută sub control, s-a decis să fie permise două intrări, pe zi, în festival. Pe lângă bilet, toți participanții trebuie să aibă pe lângă bilet și buletinul.

Participanții nu au voie să intre cu mașina sau bicicleta

De asemenea, organizatorii au hotărât ca participanții să nu intre cu mașina, role, biciclete, skate-uri, hoverboard-uri, cât și cu bunuri similare în zona festivalului. Copiii sub șapte ani vor intra gratuit, alături de un părinte. Însoțitorii trebuie să prezinte carnet de elev, pașaport sau orice document care conține poza minorului, care să arate vârsta acestuia. Accesul trebuie să fie făcut până la ora 19.00. Minorii între 14-18 ani vor intra pe baza unui bilet valid și a actului de identitate.

Reguli impuse de organizatori pentru UNTOLD

Cu ce nu aveți voie să intrați la UNTOLD

Este interzis ca participanții să intre cu aparate de fotografiat compacte, brichete, camere GoPro, selfie stick-uri (de dimensiuni mici și din materiale ușoare), baterii externe. Medicamentele pe care participanții le au asupra lor trebuie să fie însoțite de scrisoare medicală sau document înlocuitor și să aibă cantitatea recomandată zilnic.

Nu aveți voie să intrați cu droguri, sticle, nici măcar cele de parfum sau deodorante, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm, biberoane, cutii de băutură, conserve, artificii, lasere, bannere care sunt susținute de bețe.

Nu sunt permise nici scaunele, cuțitele, arme, obiecte contondente, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băutură, umbrele, materiale inflamabile sau explozive, obiecte care îi pot răni pe alți participanți. Crema de plajă este permisă. Participanții nu au voie la festival cu animale.

Va fi prezent fostul ministru de Interne Lucian Bode și în acest an?

La ediția UNTOLD de anul trecut au fost prezenți la evenimentele din festival ministrul Lucian Bode și primarul Emil Boc. S-au distrat pe cinste, așa cum avea să se vadă din multitudinea de fotografii publicate în presă.

Ediția 2022. Emil Boc și Lucian Bode la festivalul UNTOLD din Cluj

„Mă simt foarte bine, am lipsit o singură ediție din cele 7 și cei peste 1.000 de colegi din Ministerul Afacerilor Interne prezenți aici, la festival în cele 4 zile au această obligație să facă acest festival, să fie unul la nivelul la care sunt artiștii, sunt spectatorii, este publicul, la cel mai înalt nivel. Festivalul UNTOLD a ajuns, sper să nu greșesc, pe poziția a patra la nivel mondial”, a declarat atunci Lucian Bode. În acest moment, nu s-a aflat dacă fostul ministru liberal va participa și la a 8-a ediție.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre