Simona Ionescu / Redactor Șef

Atenție la Netflix: urmează sezonul 3 din Bridgerton, serialul fenomen! Două personaje vor fi în centrul atenției

Atenție la Netflix: urmează sezonul 3 din Bridgerton, serialul fenomen! Două personaje vor fi în centrul atenției
Supranumit, acum doi ani, „cel mai de succes serial de pe Netflix”, Bridgerton urmează să revină pe micile ecrane cu un sezon nou, al treilea. Detaliile poveștii au „transpirat” cu puțin timp înainte de marea lansare.

Drama istorică Bridgerton a avut premiera pe Netflix în ziua de Crăciun a anului 2020 și a devenit rapid una dintre cele mai de succes producții Netflix în întreaga lume, fiind numărul 1 în 76 de țări.

Sezonul al treilea se va concentra pe două personaje neașteptate. Cine sunt vedetele sezonului 3 din Bridgerton? Cel de-al treilea sezon al serialului de succes creat de Shonda Rhimes, revine, iar protagoniștii săi au fost confirmați: Penelope Featherington, aparent blândă, care, de fapt, duce o viață dublă, răspândind zvonuri sub pseudonimul Lady Whistledown; și cel de-al treilea fiu al lui Bridgerton și prieten de lungă durată al lui tinerei, Colin Bridgerton.

Penelope și Colin se îndrăgostesc în sezonul 3

În loc să își urmeze materialul sursă – cartea cu același nume a Juliei Quinn, serialul va trece direct la Colin, al treilea frate din familia Bridgerton. Însăși Coughlan a confirmat vestea, adăugând: „Am păstrat acest secret încă de la două săptămâni de la începutul sezonului doi”.

Ce se întâmplă în sezonul 3 din Bridgerton

A treia carte din serie, pe care se va baza cel de-al treilea sezon al serialului, explorează mai departe relația dintre Colin și Penelope. Încă din prima serie, pe ecran au fost prezentate fragmente din prietenia lor și este clar că Penelope se îndrăgostește de cel de-al treilea fiu Bridgerton.

După ce a anunțat vestea, Coughlan a explicat mai multe despre motivul care a stat la baza schimbării liniei temporale de la cărți la serial. „Simt că dacă o vezi pe Penelope lingușindu-l pe acest băiat încă un sezon, vei spune: Adună-te! Haideți, treceți mai departe și treceți peste asta”, a spus ea. Ea a lăsat să se înțeleagă o poveste de dragoste între cei doi protagoniști: „Cred că oamenii vor fi foarte obsedați. Cred că fanii cărților vor fi fericiți”.

Noul sezon din Bridgerton este deja în producție

Cu toate acestea, va fi o călătorie de întoarcere de unde a rămas cel de-al doilea sezon al serialului, care s-a concentrat pe povestea de dragoste tensionată dintre Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Acesta s-a încheiat cu Colin și Penelope dansând la bal, iar mai târziu, Penelope auzindu-l pe Colin negând prietenilor săi că i-ar face curte vreodată.

Când va fi difuzat sezonul 3

Nu există încă detalii cu privire la data la care va fi difuzat cel de-al treilea sezon din Bridgerton, dar cel de-al doilea sezon a fost lansat la puțin peste un an după primul.

Se va întoarce Daphne în sezonul 3 din Bridgerton? Dar Ducele?

Din păcate, Phoebe Dynevor a dezvăluit că personajul ei Daphne Bassett, o jumătate din cuplul principal al primului sezon, nu se va întoarce în sezonul 3. „Din păcate, nu în sezonul 3”, a declarat recent actrița pentru Variety când a fost întrebată despre revenirea ei pentru un alt capitol din universul Bridgerton, dând de înțeles că după sezonul 3 urmează 4 și poate și altele.

Regé-Jean Page a captivat publicul în rolul lui Simon Bassett din primul sezon al serialului Bridgerton, dar nu a revenit pentru un al doilea sezon. Momentan nu s-a confirmat dacă se va întoarce pentru cel de-al treilea, dar au existat zvonuri că ar putea reveni.

Ce actori rămân în sezonul 3

Personajele principale care probabil se vor întoarce pentru un al treilea sezon al serialului sunt: Jonathan Bailey în rolul lui Anthony Bridgerton; Simone Ashley în rolul lui Kate Sharma; Luke Thompson în rolul lui Benedict Bridgerton; Claudia Jessie în rolul lui Eloise Bridgerton; Florence Hunt în rolul lui Hyacinth Bridgerton; Ruth Gemmell în rolul lui Violet Bridgerton; Adjoa Andoh în rolul lui Lady Danbury și Golda Rosheuvel în rolul Reginei Charlotte.

Penelope va deține rolul principal al seriei

În special, rolul Francescăi Bridgerton a fost redistribuit după ce actrița Ruby Stokes a obținut un rol principal în serialul Lockwood & Co. de la Netflix. Hannah Dodd, pe care unii ar putea să o recunoască drept versiunea tânără a personajului Siennei Miller din Anatomia unui scandal, o va înlocui.

Creatorul serialului, Chris Van Dusen, de asemenea, nu se va întoarce ca showrunner pentru cel de-al treilea sezon. El va fi înlocuit de Jess Brownell, scenaristul serialului Bridgerton.

Sursa foto: Netflix

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre