Simona Ionescu / Redactor Șef

Au dat cea mai tristă veste, românii află ce se întâmplă cu Brigada Nimic

Au dat cea mai tristă veste, românii află ce se întâmplă cu Brigada Nimic
Povestea care a înlocuit serialul Clanul de la PRO TV, cu un succes răsunător, a intrat, săptămâna aceasta într-o etapă interesantă. Însă veștile sunt de-a dreptul proaste pentru fanii seriei.

Oficialii PRO TV au dat cea mai tristă veste, referitoare la noul serial preferat de toți românii, Brigada Nimic. Așa cum știți, încă de la debut, serialul a cucerit cifre maxime de audiență, la fiecare episod fiind pe primul loc în topul preferințelor publicului. Povestea îi are ca protagoniști pe Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma, polițiști care au aflat că fac parte din Brigada Nimic – echipa ce trebuie să se ocupe de toate cazurile neînsemnate care apar în oraș.

Aseară, pentru prima dată, Brigada Nimic a avansat de la cele mai neînsemnate cazuri ale Secției de Poliție 33 la o anchetă adevărată și provocatoare, în legătură cu furtul unor bijuterii prețioase. Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au dus investigația la bun sfârșit, iar serialul de comedie a fost lider incontestabil de audiență.

Ultimul episod din Brigada Nimic se va difuza luni (PRO TV)

În intervalul orar 20:29 – 21:27, PRO TV a înregistrat 4,7 puncte de audiență și 19,9% share, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3,9 puncte de rating și 16,7% cotă de piață.

Cea mai tristă veste despre Brigada Nimic

Pe lângă furtul bijuteriilor prețioase, miercuri seară, un justițiar anonim le-a dat bătăi de cap celor patru polițiști din Brigada Nimic. Zorro din Crângași acționa ca o autoritate de aplicare a legii, arestând criminali mai rapid și mai bine decât poliția, postând toate acțiunile pe Internet.

Serialul Brigada Nimic a fost lider de audiență la fiecare episod (PRO TV)

Aventurile celor patru polițiști pentru a-l descoperi pe Zorro, dar și pentru a soluționa furtul în care era implicat Bulgaru’, au plasat serialul pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor. În timp ce tensiunea a atins cote maxime în serial, PRO TV anunță că urmează ultimul episod. Serialul care a ținut milioane de români cu sufletul la gură se încheie. Luni. Deja episodul final este disponibil abonaților platformei de streaming Voyo.

În ultimul episod Brigada Nimic din acest sezon, care va fi difuzat luni seara, lucrurile vor lua o turnură neașteptată. Săgeată va continua să primească informații importante de la un informator misterios, care se va dovedi a fi chiar Dina, soția lui Bulgaru’. Cum vor reuși cei din Brigadă să compromită o acțiune importantă de supraveghere a Interpolului, dar și de ce ajunge Edison, cel mai slab pregătit polițist din secție, să fie promovat în locul lui Vișan, vedem luni, de la ora 20:30.

Sursa foto: PRO TV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre