Simona Ionescu / Redactor Șef

Bătălie în topuri. Alex Velea si Florin Salam vin să facă puțină concurență Loredanei și celebrilor maneliști. Video

Bătălie în topuri. Alex Velea si Florin Salam vin să facă puțină concurență Loredanei și celebrilor maneliști. Video
Explodează lumea muzicii. Pe 11 mai 2021, Alex Velea, alături de băieții de la Golden GANG vor scoate piesa anului. Invitatul special este Florin Salam.

Fanii lui Florin Salam sunt în extaz. Artistul va lansa o piesă senzațională alături de Alex Velea și băieții de la Golden GANG. O vor întrece oare în topuri pe Loredana?

Bătălie în topuri. Alex Velea si Florin Salam vin să facă puțină concurență Loredanei și celebrilor maneliști. Video

Bucurie imensă pentru fanii lui Alex Velea și ai lui Florin Salam. Pe 11 mai 2021 va fi lansată o piesă care, preconizează artiștii, va „rupe” Youtube-ul. Aceasta este prima melodie de pe noul album, intitulat „Construiesc un imperiu”.

Pentru că au fost lucrate 30 de piese și alese 20, albumul va fi structurat în două părți, spre marea satisfacție a celor care iubesc trapanelele. „Construiesc un imperiu” este al treilea material care poartă semnătura Golden GANG.

Teaser-ul a strâns în doar două zile 100.000 de vizualizări

În doar două zile, teaser-ul a strâns 100.000 de vizualizări și a ajuns pe locul 25 în trending Youtube România. Celelalte melodii din prima parte a albumului vor fi lansate de Alex Velea și prietenii săi până la sfârșitul lui iulie, iar partea a doua a GOLDEN GANG va ieși pe piață în toamnă.

Piesa Loredanei a adunat 1 milion de vizualizări în doar 24 de ore

De asemenea, Florin Salam a făcut parte din lăutarii de top cu care Loredana a scos recent pe piață piesa „Fericire”. Melodia a adunat în doar 24 de ore de la lansarea pe Youtube, 1 milion de vizualizări. „Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi în bancă…

De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap… Reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite.

De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt că o regină”, a scris atunci Loredana pe pagina sa de facebook.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre