Simona Ionescu / Redactor Șef

Chefi la cuțite 2024, s-a plâns în platou, înainte de Marea Finală. Ce reacție a avut juratul când și-a văzut mama

Chefi la cuțite 2024, s-a plâns în platou, înainte de Marea Finală. Ce reacție a avut juratul când și-a văzut mama
Săptămâna aceasta e foarte importantă pentru show-ul culinar Chefi la cuțite 2024. Urmează marea finală și mai sunt numai câteva ore până atunci. Între timp, jurații și participanții au avut parte de mari surprize.

A fost o reacție cu adevărat neașteptată a unuia dintre jurați când și-a văzut mama în platou. Și mai frumos a fost cum s-a auzit totul. Marți seara, la sesiunea de degustare a preparatelor făcute de concurenți au participat familiile juraților.

Ei nu știau acest lucru, iar reacția lui chef Richard a fost fantastică. Transfigurat de emoție, acesta a exclamat mândru, cu cel mai neaoș accent italian: „Noo, mama! E mama mea!”. Apoi le-a spus celorlalți jurați că nu se aștepta deloc, iar asta se vede pe chipul său.

Ce reacție a avut juratul când și-a văzut mama

Mama lui Richrad l-a cunoscut pe tatăl său în Cipru, ea lucrând acolo ca balerină. Dragostea lor a prins rod, însă când băiețelul avea numai 6 luni, tatăl a ales să plece. Așa se face că chef Richard Abou Zaki a fost crescut de mamă, toată viața lui.

Tânărul chef care a primit ieri a treia stea Michelin din portofoliul său, o performanță la cei doar 27 de ani pe care îi are, și-a descoperit pasiunea pentru gătit în orele petrecute singur acasă, de mic copil, în timp ce mama sa lucra într-o fabrică. Revederea celor doi a fost plină de emoții, dovadă a legăturii deosebit de puternice pe care o au.

Elena Bujor a mărturisit că fiul ei i-a adus „doar satisfacții”. „Așa a fost de mic. Tot ce e legat de Richard este wow, la superlativ. A fost mereu echilibrat. (…) Richard este viața mea”, a mai spus Elena, plângând de emoție. Fiul ei a fost la fel de emoționat și, după cum s-a văzut aseară, nu a lipsit mult să aibă la rându-i lacrimi de șters.

Familiile în platoul Chefi la cuțite 2024

La degustarea cu jurați surpriză au participat și nevasta lui chef Alexandru Sautner, fiul lui chef Orlando Zaharia, respectiv fina lui chef Ștefan Popescu. S-a dovedit că Flavia, soția lui Alex Sautner și-a mințit soțul și i-a spus că merge „la dentist”, pentru a-i ascunde prezența în emisiune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

Cea mai experimentată degustătoare a fost mama lui chef Richard. Tânărul bucătar explică de ce. „Mama mea a mâncat cu minte în 25 de restaurante cu stele Michelin, a mâncat în toate restaurantele în care am muncit eu. Iar la Retroscena e ca acasă (n.r. ultimul restaurant al lui chef Richard, care are, de ieri 2 stele Michelin). Mama are un palat (gustativ) evoluat. Nu așa ca al meu, dar puțin mai jos doar, însă are un palat format bine”, a dezvăluit chef Richard Abou Zaki.

Andreas, fiul lui chef Orlando, a povestit că de când tatăl său e jurat, nu mai au așa mult timp să petreacă împreună și că îl vede „ o dată la câteva zile, noaptea târziu”.

Marea Finală Chefi la cuțite Sezonul 13 are loc miercuri de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre