Simona Ionescu / Redactor Șef

Concurenții au plecat în aventura vieții, Asia Express. A fost dată ultima îmbrățișare

Concurenții au plecat în aventura vieții, Asia Express. A fost dată ultima îmbrățișare
Concurenții Asia Express și-au luat la revedere de la familie și prieteni și au plecat în aventura vieții care nu va fi uitată niciodată.

3 martie a fost o zi importantă pentru vedetele Asia Express. Concurenții și-au făcut bagajele, s-au întâlnit la aeroport și au urmează să parcurgă peste 7000 de kilometri.

Irina + Fodor = Love

Înainte de a pleca într-o aventură care le va rămâne mereu în suflet, concurenții vedete au postat pe conturile de socializare ultimele gânduri. Răzvan Fodor, de exemplu, a postat pe contul de socializare o imagine cu bagajul frumoasei Irina și n-a putut să reziste să nu îi facă soției și o declarație de dragoste. „O iubesc pe fata asta de nu mai pot”, a fost mesajul actorului.

Nicolai Tand, ultima îmbrățișare pentru soție și copii. Sursă foto: Facebook

Nicolai Tand a dat o „ultimă îmbrățișare”

Și Nicolai Tand și-a impresionat fanii. El a publicat o fotografie alături de soția sa, Monica, dar și de cei doi copii pe care îi adoră, Iancu și Ilona. „Ultima îmbrățișare înainte de @americaexpressromania ! Doamne ajută”, a fost mesajul lui Nicolai Tand pe Facebook.

Anca Țurcașiu e în extaz!

Și Anca Țurcașiu alături de prietena ei au postat un videoclip pe contul de facebook în care au spus cât sunt de extaziate că pleacă în experiența vieții. „Vă așteptăm împreună cu noi în experiența vieții noastre. Asia Express începe! Vă pupăm!”, au spus fetele extrem de fericite.

„Oameni buni, ce ne așteaptă numai noi știm”

Mesaje au venit și din partea lui Betty Salam și a soțului său, care le-a spus fanilor că „ce ne așteaptă doar noi știm”. „Bună dimineața! Să fiți cu gânduri bune către noi, vă îmbrățișez cu drag și îmi va fi tare dor de voi. Mergem cu Dumnezeu înainte, tot ce vreau de la voi este să ne susțineți și să ne țineți pumnii, să fiți alături de noi. Vroiam să vă anunț că pe contul meu de socializare va fi o altă persoană care va prelua activitatea. Așa că, urați-ne succes. Vă pupăm, mulțumim”, a spus Betty Salam.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre