Simona Ionescu / Redactor Șef

Asia Express 2024 începe cu noutăți pentru concurenți. Curajoasele vedete pleacă pe Drumul Zeilor

Asia Express 2024 începe cu noutăți pentru concurenți. Curajoasele vedete pleacă pe Drumul Zeilor
A rămas foarte puțin timp până când noii concurenți Asia Express pleacă în marea aventură pe Drumul Zeilor. Într-un drum care are nu mai puțin de... 7000 de kilometri.

Vedete concurenți din România au spus da unei aventuri cum doar o dată trăiești în Asia Express. Pe Drumul Zeilor vor străbate trei țări și se vor lupta pentru premiul cel mare.

Începe Asia Express! Cu puțin timp în urmă, prezentatoarea emisiunii Irina Fodor a anunțat pe contul de socializare că se numără zilele până când se va pleca într-o nouă aventură. Se dă startul în Thailanda, apoi se va merge pe Drumul Zeilor către Malaezia iar finalul va fi Indonezia. Va fi un drum lung, cu foarte multe ispite, dar și greutăți și multe probe pentru concurenții vedetă.

Ca și în celelalte ediții, aceștia nu vor avea telefon la îndemână și vor fi obligați să se descurce doar cu un dolar pe zi. În acest an, concurenții vor avea o etapă în plus, așa că Drumul Zeilor va fi împărțit în 11 etape.

Asia Express 2024
Irina Fodor a stat startul Asia Express!

„Cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos”

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia! Vom călători peste 7000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi!

Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune! Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a scris Irina Fodor, pe contul său de socializare.

Asia Express 2024
Anca Țurcașiu, concurentă la Asia Express, împreună cu actrița Andreea Samson

Cine sunt concurenții Asia Express

Pe Drumul Zeilor vor pleca anul acesta nouă echipe, care vor face tot ce e omenește posibil pentru a intra în posesia premiului cel mare. Curajoșii sunt Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Carmen Negoiță și sora ei, Andreea. Dar și Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea cu actorul Cosmin Vîjeu și Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre