Simona Ionescu / Redactor Șef

Show cu un premiu de un milion de lei la Kanal D. Cosmin Cernat duce concurenții în Dominicană

Show cu un premiu de un milion de lei la Kanal D. Cosmin Cernat duce concurenții în Dominicană
50 de concurenţi, cu vârste, profesii şi pasiuni diferite, vor lupta pentru visul lor, în Republica Dominicană. Cosmin Cernat este prezentatorul celui mai amplu experiment social televizat, "Insula de 1 milion".

 

Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventură cu cea mai mare miză pusă la bataie de o televiziune din România, va aduce publicului, în curând, un spectacol total al naturii umane, într-un roller coaster impresionant de emoţie, competiţie, dinamică socială, într-un peisaj sălbatic, rupt de lume, în îndepărtata Republică Dominicană. 50 de concurenţi cu vârste, profesii, pasiuni diferite se vor arunca în cel mai mare experiment social, ce va duce la un alt nivel modalitatea de a face reality show.  

Cosmin Cernat duce concurenții în Dominicană

Unul dintre dintre cei mai apreciaţi oameni de TV din România, Cosmin Cernat, se va afla la „Insula de 1 milion”, în jungla dominicană, alături de cei 50 de concurenţi, în calitate de prezentator, dar şi de ghid al acestora, într-una dintre cele mai surprinzătoare călătorii.  Cu o experienţă de trei decenii în media, prezentator TV de succes, aflat la cârma unor emisiuni ce au făcut istorie şi au schimbat faţa divertismentului în România, om de radio, comentator sportiv valoros şi intervievator excepţional, observator abil si empatic, Cosmin Cernat va face cunoscut publicului tot ceea ce se întâmplă relevant pe insula de 1 milion şi va fi în permanenţă alături de concurenţi, pe tot parcursul competitiei. Cu o capacitate extraordinară de a surprinde esenţialul în dinamica evenimentelor, Cosmin Cernat îi va ţine pe telespectatori conectaţi la suprema aventură, pe insula de 1 milion.

Cosmin Cernat va avea un rol important în noua emisiune de la Kanal D

Sunt emoţionat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană, şi sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. Îi aşteaptă o experienţă unică într-o viaţă şi sunt mândru să fac şi eu parte din ea. De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoţiile atât de aşteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experienţă inspiraţională, cu totul personală„, a spus Cosmin Cernat.

    Cosmin Cernat are experienţa reality show-ului de aventură; la Kanal D, acesta a prezentat cele trei sezoane „Exatlon”, formatul care a revoluţionat piaţa TV din România încă de la lansarea emisiunii, în ianuarie 2018. În cadrul acestui super show care a doborât toate recordurile de audienţă şi care a schimbat în România obiceiuri de consum, dar şi stilul de viaţă pentru milioane de oameni, Cosmin Cernat şi-a pus la bătaie calităţile extraordinare de excelent prezentator şi intervievator, dublate de cele de comentator sportiv.

Reality show-ul în care inteligenţa socială este cea mai puternică armă

  Reamintim că în cadrul reality- show-ului de aventură „Insula de 1 milion”, ce va fi realizat şi difuzat în curând de Kanal D, 50 de concurenţi vor intra într-o competiţie individuală, pentru îndeplinirea celor mai îndrăzneţe visuri. Aceştia pot deveni bogaţi „peste noapte” dacă depăşesc toate obstacolele ivite şi colectează cele mai multe brăţări de pe insula de 1 milion. La intrarea în concurs fiecare concurent va primi o brăţară în valoare de 20.000 de lei, cele 50 de brăţări valorând împreună 1.000.000 de lei, miza uriaşă a competiţiei. 

Obiectivul concurenţilor este acela de a aduna cât mai multe brăţări pe parcursul concursului, fie câştigând brăţări în cadrul probelor, fie primindu-le „moştenire” de la cei care părăsesc competiţia. Pentru fiecare dintre competitori, inteligenţa socială şi modul în care ştiu să-şi apropie alţi concurenţi vor conta cel mai mult pe parcusul competiţiei. Alianţele, prietenia reprezintă cea mai puternică „armă” pentru a câştiga în această competiţie unică, „Insula de 1 milion”.

          Mai multe informaţii despre show-ul „Insula de 1 milion” vor fi furnizate în viitorul apropiat pe toate proprietăţile oficiale ale Dogan Media şi prin intermediul comunicatelor de presă.

 Cosmin Cernat, un prezentator cu o carieră solidă

Cosmin Cernat este unul dintre cei mai apreciaţi şi carismatici prezentatori TV şi Radio din România, cu o carieră îndelungată în mass-media, de trei decenii.

La Kanal D, Cosmin Cernat a fost prezentatorul „Exatlon”, un format care a revoluţionat piaţa media din România încă de la lansarea sa, în ianuarie 2018. În cadrul acestui reality show şi-a activat şi experienţa de comentator sportiv, o latură importantă a carierei sale. Cosmin Cernat fost comentatorul a zece editii ale Jocurilor Olimpice, printre care Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002. A comentat, de asemenea, Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport. 

Tot la Kanal D, Cosmin Cernat a prezentat „FanArena”, emisiune cu o componentă sportivă în care erau dezvăluite culisele „Survivor România”, un alt format de succes al staţiei.

Cosmin Cernat s-a aflat în atenţia telespectatorilor şi ca prezentator a două formate difuzate simultan la Kanal D2 si Radio Impuls: matinalul „Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Cernat” şi „Invitatul de 12”, două emisiuni care se bucură de succes prin abordarea îndrăzneaţă, ce pune accent pe fuziunea între TV şi Radio.

Îndrăgitul prezentator intra în domeniul mass-media în urmă cu 30 de ani; după ce a lucrat în cadrul departamentului de sport al ziarului „Dimineaţa”, timp de doi ani, Cosmin Cernat ajungea la Televiziunea Română, unde a fost reporter, redactor, editor al ştirilor sportive, comentator sportiv şi prezentator al unor emisiuni de succes precum „Ploaia de stele” sau „Stele de 5 Stele”.

În 2007 intra în echipa Kanal D, imediat după lansarea acestui post TV, ca Redactor Sef al Stirilor sportive, si prezentator al emisiunilor „Fluier final” şi „Fluier de start”. În 2009, Cosmin Cernat a prezentat, tot la Kanal D, emisiunea „Spune-mi preţul„.

Cariera prodigioasă, carisma şi profesionalismul desăvârşit i-au adus lui Cosmin Cernat aprecierea unui public uriaş, de toate vârstele.

(Comunicat de la Kanal D)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre