Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriza dimineții de 1 Mai. Deschideți radioul sau televizorul și veți afla!

Surpriza dimineții de 1 Mai. Deschideți radioul sau televizorul și veți afla!
Mâine e 1 Mai, țara e în sărbătoare. Cafeaua de dimineață e mai bună, șofatul spre un loc în natură e mai plăcut. De la ora 07:00, puteți asculta știri, muzică și divertisment fie la cea mai nouă televiziune, fie la un post de radio, tot lansat de curând.

La Kanal D2 și Radio Impuls, începe matinalul “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”! Emisiunea va fi difuzată simultan pe Radio Impuls și Kanal D2, o premieră în zi de sărbătoare, care  îmbină puterea radioului cu cea a televiziunii.

De la ora 07:00, Greeg (Grigore Șerban), Cosmin Cernat şi Nadina Zisu se vor afla, în direct, în studioul emisiunii şi vor aduce publicului, simultan, la Kanal D2 şi la Radio Impuls, de luni până vineri, o combinație reușită de energie, dialoguri spumoase și primele informații ale zilei.

Cei trei matinali de la Kanal D2 și Radio Impuls s-au distrat copios la ședința foto, antrenând întreaga echipă prezentă în platoul emisiunii într-o atmosfera plină de energie.

Cu zâmbetul la purtător, în ținute vestimentare lejere care le-a completat perfect starea de bine, matinalii de la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” și-au intrat rapid în rolul de gazde ale emisiunii; printre rafalele de blitz-uri și luminile reflectoarelor din platou, Cosmin Cernat, Greeg și Nadina Zisu au dat tonul distracției.

Ce promit „matinalii”

Am luat în stăpânire acest studio care te îmbie la dialog, deja ne simțim aici în elementul nostru. Dincolo de temele de discuţii, de rubrici, e interesant că trebuie să fim atenți și la partea tehnică ce ține de radio, precum și la cea specifică TV-ului. E un exercițiu foarte bun și fiecare dintre noi vine cu niște atuuri în această ecuație. Ne completăm foarte bine. Sunt nerăbdător să începem și să petrecem împreună de 1 mai, de la ora 07:00!„, a spus Cosmin Cernat.

Ce mi se pare interesant este că parcă ne cunoaștem de o viață. Deja funcționăm ca o echipa, după câteva întâlniri în platou”, a spus Greeg.

„Mă simt o norocoasă să fac parte din acest proiect. Ne simțim tare bine cu toții la acest pupitru. Ador să îmi pun căștile acestea pe urechi și să prezint știrile. Fiți cu ochii și urechile pe noi, la Kanal D2 și la Radio Impuls, din 1 mai, de la ora 07:00!”, a spus Nadina Zisu.

Cei trei matinali mizează pe ingredientele unui matinal fresh, energic, cu muzică bună, dialoguri smart, informații de actualitate și momente interactive în fiecare ediție a emisiunii.

Mix îndrăzneţ de radio şi TV, noul format dă posibilitatea publicului să urmărească aşa cum îşi doreşte programul preferat, din faţa micului ecran sau prin intermediul undelor radio.

Cosmin Cernat vine cu experienţa uriaşă în televiziune, Greeg – cu cea în radio, iar Nadina Zisu, cu puterea ştirilor relevante, iar ceea ce îi uneşte cel mai mult este plăcerea de a dialoga pe teme diferite, de interes pentru un public larg.

Amintiri despre ziua de 1 Mai

Ziua de 1 mai, sărbătorită în toată România și diaspora an de an, le-a trezit celor trei matinali câteva amintiri inedite și poftă de povestit.

„Nu pot să zic că am fost contra curentului, însă de 1 mai nu obișnuiam să merg la mare așa cum cere tradiția, ci îmi plăcea să rămân în București și să mă bucur de orașul mai puțin populat. Luam Capitală la pas și era tare plăcută liniștea aceea… Îmi place orașul liniștit, așa cum îmi place și marea, la fel de liniștită. Anul acesta, de 1 mai voi sărbători prin muncă, alături de colegii mei Nadina Zisu și Greeg; la ora 07:00 vom da start matinalului ce va fi difuzat simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls, așa că vă așteptăm alături de noi. Să ne vedem la radio și să ne auzim la TV!”, a spus Cosmin Cernat.

1 Mai era sărbătorit cu tradiționalele grătare, la noi acasă, în podgorie. Că-s fată crescută între vii. Mai târziu, am dat grătarele de la Cotești pe distracția de la mare, iar în ultimii ani, nu m-au mai prins acasă zilele de 1 Mai. Ori am lucrat, ori am plecat din țară, că e vremea perfectă pentru city break-uri„, a povestit Nadina Zisu.

„Eu întotdeauna de 1 Mai am mers la mare. Dar anul acesta voi sărbători prin muncă, alături de colegii mei, Cosmin Cernat și Nadina Zisu, de la 07.00 fix, la <Dimineața pe doi>. Îmi aduc aminte de primul 1 Mai la mare, doar ce obținusem permisul de conducere; mi-am luat gașca de prieteni și am luat drumul spre litoral, vechiul drum spre mare. Țin minte că la întoarcere, spre București, am greșit drumul, nu existau la acea vreme aplicații de estimare și orientare în trafic; am ajuns prin niște sate superbe de prin Dobrogea și la Cetatea Capidava, am făcut 9 ore de la Constanța la București”, a povestit Greeg.

Poveștile vor continua cu siguranță și în studioul „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, de 1 Mai, ziua specială în care românii petrec cum știu mai bine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre