Premiu important pentru Kanal D la Gala Business Review Awards

Premiu important pentru Kanal D la Gala Business Review Awards
În cadrul Galei Business Review Awards, Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, a fost premiat pentru Inovație și leadership în industria media din România.

Evenimentul prestigios, organizat la aniversarea celor 25 de ani de când publicația există pe piața românească, a adus, la începutul acestei săptămâni, pe covorul roșu aproape 200 de reprezentanți de top ai mediului de afaceri românesc, antreprenori, investitori, personalități publice, înalți oficiali și diplomați de rang înalt, confirmând încă o dată poziția înaltă a Premiilor Business Review în calendarul de business din România.

Premiul acordat lui Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, vine la puțin timp de la împlinirea, pe 1 martie, a celor 16 ani de existentă a Kanal D, și de la anunțul că Grupul Dogan Media Internațional se dezvoltă prin lansarea, pe 2 aprilie, a noului post TV – Kanal D2.

Distincția a fost ridicată în numele lui Ugur Yesil de Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls.

Kanal D a anunțat lansarea postului Kanal D2

Dogan Media Internațional a intrat pe piața din România în 2007, odată cu lansarea televiziunii Kanal D, iar în cei 16 ani și-a consolidat poziția, devenind un Grup media integrat, un centru creativ, ce oferă conținut diversificat, disponibil pe TV (Kanal D și, din 2 aprilie, Kanal D2), Radio (Radio Impuls) și Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro și canalele de YouTube WOWNews și TheXclusive).

Kanal D2, un nou pas strategic al Grupului, va emite din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”, cu o ediție specială, în premieră, de la ora 19:00. Dogan Media Internațional, prin Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls și divizia Digital, va aduce în continuare conținut de calitate și plusvaloare pentru piața media din România, prin intermediul unei perspective fresh, inovative.

De-a lungul celor 17 ediții anterioare ale evenimentului, Business Review a pus în lumina reflectoarelor realizările comunității de afaceri, premiind și sărbătorind astfel companiile, liderii de business și antreprenorii care au dat dovadă de dinamism, inițiativă și care au obținut cele mai bune rezultate în clasa lor de business.

Sursa foto: Kanal D

Recomandarile noastre