Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a fost primit noul serial de la PRO TV, Brigada Nimic. Cifrele audiențelor nu mint

Cum a fost primit noul serial de la PRO TV, Brigada Nimic. Cifrele audiențelor nu mint
Luni seară, a fost prima săptpmână fără Clanul al PRO TV, iar postul de televiziune a pus ceva ăîn loc. noul serial a avut,. Așadar, primul episod.  Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au aflat că fac parte din Brigada Nimic – echipa de polițiști care se ocupă de toate cazurile neînsemnate.

Primul episod din serialul de comedie a fost așteptat cu mare interes. Între timp s-au aflat și cifrele audiențelor de seara trecută. După ce au reușit să ruineze operațiunile standard ale Poliției, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au aflat aseară că vor face echipă într-o brigadă ce se va ocupa de toate disparițiile de hamsteri, bătăile dintre pensionari și toate furturile de trotinete – Brigada Nimic.

Brigada Nimic se difuzează în fiecare luni, marți și miercuri (Instagram)

Situațiile amuzante în care au reușit să ajungă i-au făcut pe telespectatori să se bucure de comedie și să plaseze serialul pe primul loc în topul audienței.  Practic, noul serial de la PRO TV a fost liderul absolut al audiențelor de seara trecută.

Brigada Nimic se difuzează în fiecare luni, marți și miercuri

„Aseară, în intervalul 20:29 – 21: 36, PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 6.3 puncte de audiență și 23.6 cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.7 puncte de rating și 13.9% share.

La nivel național, în minutul de aur de la ora 20:36, peste 1.2 milioane de telespectatori se distrau alături de Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma”, au transmis reprezentanții postului de televiziune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRIGADA NIMIC (@brigadanimic)

Aventura continuă. În această seară, Brigada Nimic va intra într-o nouă încurcătură. Cei patru polițiști sunt responsabili de securitatea unui tablou extrem de scump. Ce nu știu ei este faptul că proprietarul tabloului, un mafiot extrem de periculos, organizează furtul operei de artă pentru a recupera banii din asigurare. Cum vor reuși ei să facă față acestei provocări vedem astăzi, de la ora 20:30, într-un nou episod Brigada Nimic.

Serialul este în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoade noi, duminică, pe VOYO.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre