Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri din interiorul casei de discuri a lui Smiley: „Am făcut compromisuri”

Dezvăluiri din interiorul casei de discuri a lui Smiley: „Am făcut compromisuri”
Smiley este unul dintre  cei mai bine cotați artiști români, iar piesele sale se bucură de un mare succes, imediat ce sunt lansate. Artistul are și propria casă de producție, iar vedetele cu care colaborează sunt ajutate, la rândul lor, să lanseze hit după hit.

Una din cântărețele care lucrează cu casa de discuri a lui Smiley este Feli Donose. Fosta câștigătoare  de la „Vocea României” a rămas aproape de Smiley. În vârstă de 37 de ani, Felicia Donose cunoscută mai bine sub numele de scenă Fely sau Feli este cântăreață și compozitoare. A devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României în anul 2012. De ani buni este unul din artiștii HaHaHa Production și face dezvăluiri din interior.

Muzica este mai mult decât o succesiune de note și versuri, este o expresie a emoțiilor și conexiunilor umane. În spatele fiecărei colaborări de succes se află povesti de prietenie, respect și sacrificiu. Acesta este și cazul lui Feli Donose în colaborările cu Smiley, despre care spune că este „un artist și prieten pe care îl prețuiesc enorm”.

„De-a lungul carierei mele, am fost pusă de câteva ori în situația de a face compromisuri muzicale. Nu am făcut-o din necesitate profesională sau presiune, ci din dragoste și respect față de Smiley. Este unul dintre puținii oameni în care am încredere deplină în ceea ce privește managementul și direcția artistică.

Smiley este un artist extraordinar și un manager desăvârșit. De fiecare dată când am acceptat să fac un feat sau să lucrez la o piesă la sugestia lui, am știut că este pentru binele nostru comun. Înțelege fluctuațiile mele emoționale și este mereu atent să nu mă pună în situații care ar putea să-mi aducă minusuri. Așa că, da, dacă am făcut compromisuri, le-am făcut de dragul lui, din respect și apreciere pentru tot ce reprezintă el pentru mine, atât profesional, cât și personal”, a povestit Feli într-un interviu.

Feli, momente de apropiere și susținere cu Smiley

Feli a rememorat o întâmplare „proaspătă”. „Acum două săptămâni, când ne-am întâlnit în studio. Era una dintre acele zile în care mă simțeam jos de tot, plină de ofuri și incertitudini. Smiley, mereu atent și empatic, m-a întâmpinat cu un zâmbet cald și o întrebare simplă: Feliii, ce mai faci!?.

Ne-am oprit în studio și am stat împreună două, trei ore. Am plâns și m-am descărcat, iar Smiley a fost acolo, ascultându-mă și oferindu-mi suportul său necondiționat. În acele momente am realizat încă o dată cât de mult înseamnă pentru mine acest om, nu doar ca partener de muncă, dar ca prieten adevărat”, a mai spus Feli.

După ce a câștigat „Vocea României”, Feli a început să lucreze sub auspiciile casei de discuri a lui Smiley, HaHaHa production (Instagram)

Smiley este CEO-ul HaHaHa Production și șeful casei de producție. Acest rol nu vine doar cu responsabilități administrative, ci și cu o grijă profundă față de artiștii pe care îi gestionează. „Este genul de lider care pune pe primul loc bunăstarea și dezvoltarea echipei sale. Pentru mine, a fi parte din această echipă înseamnă mai mult decât colaborare profesională – înseamnă a avea un sprijin constant și o sursă de inspirație continuă.

Prin toate aceste experiențe, am învățat că muzica nu este doar despre sunet, ci și despre relațiile umane din spatele acesteia. Colaborările mele cu Smiley sunt dovada vie a faptului că, atunci când la baza muzicii se află respectul, încrederea și prietenia, rezultatele nu pot fi decât excepționale”, a mai dezvăluit cântăreața.

Smiley merge în SUA, anual, ca să lucreze

Smiley a vorbit și el, recent, într-un interviu, despre prezența sa constantă la muncă în America. El merge cel puțin o dată pe an acolo, pentru a înregistra și a lucra la piese noi.

„Este o aventură și un vis împlinit tot ce trăim și facem noi în camp-urile de creație cu echipa HaHaHa Production și Romdrops. Sunt întâlniri creative, de compoziție cu unii dintre cei mai mari artiști, compozitori și producători ai lumii, oameni premiați la nivel mondial, ascultați de toată planeta cu care noi stăm umăr la umăr și facem ceea ce ne place cel mai mult: muzică”, a dezvăluit Smiley pentru publicația respectivă.

Muzicienii lui Smiley au compus pentru Rita Ora, și compun pentru mulți alți interpreți americani, care-s încântați de piesele HaHaHa Production. „Ce este cel mai copleșitor pentru noi este că ei sunt fascinați de talentul oamenilor din România care vin cu idei, emoții și stil de lucru aparte, fresh pentru ei, deci este o apreciere constructivă de ambele părți. Mulți dintre compozitorii, artiștii și producătorii de la Ha, din România, și-au pus semnătura pe hituri cu răsunet internațional”, a mai adăugat artistul.

De exemplu, artistul Iam Tongi a câștigat locul 1 și marele premiu la „American Idol”, cu piesa I’ll be seeing you, produsă de Florin Boka (Feenom) și Roland Kiss, unii dintre cei mai importanți producători muzicali ai HaHaHa Production și Romdrops. Asta după succesul Praising You al artistei Rita Ora, cu producția muzicală semnată de Șerban Cazan, tot parte din Romdrops și din istoria HaHaHa Production”, a mai punctat Smiley, CEO-ul HaHaHa Production.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre