Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley vorbește pentru prima oară despre relația cu părinții lui. Le-a spulberat visele

Smiley vorbește pentru prima oară despre relația cu părinții lui. Le-a spulberat visele
Era doar un copil când a simțit că muzica e viața lui. Deși părinții au dorit altceva pentru Smiley, a existat o persoană care a văzut cât este de talentat și i-a ridicat mingea la fileu.

Părinții l-au vrut medic sau aviator. Dar în sufletul său, Smiley a știut dintotdeauna că va fi vedetă. Și planetele s-au aliniat.

Spera că va ajunge pe marile scene ale lumii, însă existau momente în care se gândea că e doar un vis și e foarte greu să fie atins. Dar cea care a avut încredere în talentul artistului a fost chiar profesoara sa de muzică, care l-a încurajat să nu se lase, pentru că va ajunge ceea ce-și va dori dacă va munci mult. La început părinții nu au văzut cu ochi prea buni alegerea fiului lor. Și-ar fi dorit să ajungă un chirurg renumit, însă atunci când au realizat cu ce har a fost înzestrat de Dumnezeul băiatul lor, nu i-au frânt aripile.

„Ziceam că mă fac aviator ca tata”

Smiley și-a văzut visul cu ochii

„Visam să fiu faimos și celebru. Visam de mic, dar inconștient. Eu când m-am apucat de chitară în clasa a 5-a, profesoara m-a întrebat ce vreau să mă fac. Eu mă gândeam, aveam așa în cap. Ziceam că mă fac aviator ca tata, mama îmi spunea să mă fac medic chirurg, să fac nu știu ce. Și eu asta ziceam, că o să mă fac medic chirurg”, a povestit Smiley, invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici.

„Mi-a spus că nu am nici o șansă să mă fac chirurg”

Smiley a recunoscut că a fost un copil foarte bun la învățătură, dar văzând cât de talentat este, profesoara de muzică „râdea mereu și îmi zicea: Sigur o să te faci tu medic chirurg”.

„Nu știu dacă visam că o să fiu cine sunt astăzi, dar visam că o să cânt pe scene mari, că o să fac muzică și că o să-mi asculte oamenii muzica. Eu visez, îți dai seama, la nivelul cel mai mare, dar știi cum e, fiecare are un drum”, s-a destăinuit Smiley. Iubitul cântăreț nu se mai îndoiește care e drumul său pe acest pământ și își dorește să bucure cât mai multă lume cu muzica lui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre