Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt are o anume pasiune. Tânăra moștenește frumusețea părinților

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt are o anume pasiune. Tânăra moștenește frumusețea părinților
Vivienne, fiica Angelinei cu Brad Pitt, are o pasiune anume, iar mama sa este mândră. Tânăra în vârstă de 12 ani a moștenit frumusețea părinților.

Angelina Jolie și Brad Pitt au trei copii biologici, pe Shiloh, în vârstă de 18 ani și pe gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 12 ani. Toți cei trei copii au moștenit frumusețea părinților. În timp ce Shiloh este imaginea vie a Angelinei, Knox și Vivienne seamănă vizibil cu tatăl lor celebru. Pe lângă faptul că au părinți celebri și le-au moștenit frumusețea, cei trei au și pasiuni pe măsură. 

Vivienne seamănă cu tatăl Brad Pitt, în timp ce Siloh este leită mama sa, Angelina
Sursa: YouTube

Vivienne, fiica în vârstă de 12 ani a lui Pitt și a Angelinei, are o pasiune anume, iar mama sa beneficiază din plin de acest lucru. În ultima vreme, actrița producătorul unui proiect de teatru ce urmează a avea avanpremiera la New York.

Fiica Angelinei e asistenta de producție a mamei sale 

Musicalul „The Outsiders” , al cărei producător executiv este Angelina Jolie, pentru Broadway se bazează pe romanul lui S.E. Hinton și pe drama lui Francis Ford Coppola din 1983. Se pare că Vivienne adoră teatrul muzical, iar mama ei o duce de mică la astfel de spectacole, altfel că tânăra s-a hotărât să și cocheteze cu domeniul. 

Vivienne lucrează alături de mama sa ca și asistent de producție
Sursa foto: PageSix

Tânăra a devenit extrem de interesată de teatru, astfel că Angelina a luat-o alături de ea în calitate de asistent de producție. Se pare însă că Vivienne nu își dorește să se remarce pe scenă, în schimb îi place să fie în echipa din spate și să fie sprijin, după cum chiar Angelina a declarat: 

Vivienne a preluat trăsăturile tatălui

„Viv îmi amintește de mama mea prin faptul că nu este concentrată să fie în centrul atenției, ci să fie un sprijin pentru alți oameni din creație. Este foarte atentă și serioasă în legătură cu teatrul și lucrează din greu să înțeleagă cum poate contribui”, a declarat Angelina recent. 

Vivienne Jolie Pitt este pasionată de teatrul muzical.
Sursa foto: Hello Magazine

Fotografiile recente cu Vivienne demonstrează și o uimitoare asemănare a acesteia cu tatăl ei, dar nu numai cu el, ci și cu bunica ei, Jane Pitt, care a murit în 2008. Cealaltă fiică biologică a Angelinei și a lui Brad Pitt, Shiloh, a moștenit însă trăsăturile mamei sale, ceea ce se vede cu ochiul liber. Atât Shiloh, cât și Vivienne și Knox locuiesc în acest moment cu Angelina Jolie. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre