Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt a făcut un pas mare spre împăcarea cu Angelina Jolie. Se apropie sfârșitul războiului

Brad Pitt a făcut un pas mare spre împăcarea cu Angelina Jolie. Se apropie sfârșitul războiului
Când nimeni nu mai spera să se întâmple ceva bun între Brad Pitt și Angelina Jolie, a apărut o veste bună. Se pare că actorul a făcut un pas important spre împăcare.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că Brad Pitt renunță la acțiunea în justiție prin care cerea custodia comună a copiilor pe care îi are cu Angelina Jolie. În aceste condiții, e posibil ca toată lumea să asiste la finalul bătăliei juridice.

Potrivit sursei, Angelina și Brad au fost implicați într-o confruntare urâtă în sala de judecată de când s-au despărțit în 2016, dar în prezent s-ar afla în negocieri. Inițial Brad a cerut ca cei doi să aibă custodie comună, dar o persoană din interior susține că nu mai contestă acest lucru. Asta înseamnă că Angelina, în vârstă de 48 de ani va păstra custodia fizică principală a copiilor, iar el va avea drept de vizită.

Ce a stat la baza acestei decizii

Unul dintre factorii care au stat la baza acestei decizii este faptul că o mare parte din familia lor a „îmbătrânit”. În acest moment minori mai sunt doar Shiloh care are 17 ani și Knox și Vivienne, ambii de 15 ani. Potrivit legii, copiii cei mari, care sunt în relații dificile cu Brad, respectiv Maddox de 22 de ani, Pax de 20 de ani și Zahara de 19 ani nu mai sunt acoperiți de nici un acord cu custodie.

„Un nenorocit de clasă mondială”

Brad Pitt și Angelina vor îngropa securea războiului

Se presupune că fiul adoptiv Pax nu a mai vorbit cu actorul de la celebra luptă din avionul privat care a pus capăt căsniciei. Și nu mai vrea să-l considere tatăl său. În 2020, pe contul său privat de Instagram, el l-a numit pe Brad un „nenorocit de clasă mondială”. Și o ”persoană disprețuitoare” care i-a făcut pe cei patru copii mai mici ai săi să „tremure de frică”, după cum a dezvăluit anterior DailyMail.com.

„Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele”

„Te dovedești de fiecare dată și de fiecare dată că ești o persoană teribilă și josnică. Nu ai niciun fel de considerație sau empatie față de cei patru copii mai mici ai tăi care tremură de frică atunci când se află în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele pentru că ești incapabil să faci asta”, a spus băiatul de Ziua Tatălui. De când s-au despărțit, cele două vedete s-au luptat în instanță și pentru podgoria pe care au deținut-o cândva împreună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre