Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt și noua iubită, vizați de Angelina Jolie. Ce le-a interzis categoric celor doi să facă

Brad Pitt și noua iubită, vizați de Angelina Jolie. Ce le-a interzis categoric celor doi să facă
Brad Pitt și Ines de Ramon trăiesc o poveste de dragoste de peste 1 an și jumătate, dar totul a fost recunoscut public în toamna anului trecut. Relația celor doi însă nu este bine văzută de toată lumea și iată că sunt vizați direct de Angelina Jolie. Actrița le-a pus interdicții!

Brad Pitt și Ines de Ramon au început să se întâlnească în noiembrie 2022, la mai puțin de șase luni după ce s-a anunțat că ea și soțul ei anterior, fostul actor din „Vampire Diaries”, Paul Wesley, au decis să se despartă.

De atunci, Pitt și Ramon și-au făcut relația oficială, ba chiar s-au și mutat împreună. Lucrurile nu merg așa bine însă din anumite puncte de vedere, căci se pare că sunt vizați în mod direct de către Angelina Jolie. 

Custodia copiilor e neclară

Jolie și Pitt au întâmpinat și adoptat în total șase copii numiți Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 19 ani, Shiloh, 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 15 ani. În timp ce toți cei șase copii par foarte apropiați de Angelina, cei mai mulți dintre ei nu par că au fost în contact cu Brad prea mult de la divorțul lui și al lui Jolie. După ce Brad și Angelina au depus actele pentru divorț, nu a existat niciun anunț public referitor la custodie, dar toți cei șase copii sunt incredibil de apropiați de mama lor. 

Ines de Ramon, interdicție de la Angelina. Nu are voie să cunoască copiii 

Brad și Angelina au împreună șase copii
Foto: Arhivă

Deși s-a pretins că iubita lui Brad Pitt i-a întâlnit pe copiii acestuia, o sursă a declarat pentru publicația InTouch că lucrurile nu ar sta deloc așa. Aceasta a dezvăluit că actrița i-a interzis fostului soț să-și prezinte copiii noii lui iubite. Ba mai mult decât atât, Angelina ar încerca inclusiv să țină copiii departe până și de tatăl lor celebru. 

Angelina îi face zile fripte

Deși relația dintre actor și frumoasa Ines este serioasă, o ieșire în familia extinsă pare că este exclusă: „Nu există îndoială că Ines vrea să cunoască copiii, dar ea știe că Brad trebuie să facă orice este necesar pentru a-i vedea fără probleme din partea lui Angelina”, a declarat sursa pentru publicația citată. 

De fapt, copiii cei mai mari ai lui Pitt s-ar putea să nu mai vrea să vorbească din nou cu tatăl lor, deoarece se spune că Maddox a depus mărturie împotriva lui în instanță, Pax l-a criticat pe Pitt pe rețelele de socializare, iar Zahara și-a eliminat „Pitt” din numele ei de familie. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre