Simona Ionescu / Redactor Șef

Trucul Lidiei Fecioru pentru a liniști somnul copiilor. Un ingredient care costă câțiva lei vă scape de probleme

Trucul Lidiei Fecioru pentru a liniști somnul copiilor. Un ingredient care costă câțiva lei vă scape de probleme
Dacă aveți copii cu probleme ale gingiilor sau micuți care au probleme cu somnul, trucul bioenergoterapeutului Lidia Feciorul vă este de mare ajutor.

Un ingredient care costă doar câțiva lei este tot ce le trebuie mamelor. Liniștește copiii și pot adormi ușor, dar este de folos și acestora când au probleme cu gingiile. În plus dezinfectează foarte bine camera. Iată trucul Lidiei Fecioru.

„Le punem niște frunze de dafin într-un săculeț, pe care îl punem în fața de pernă”

Lidia Fecioru le recomandă celor care suferă de gingivită, o infecție dentară dureroasă, sau paradontoză, dar și celor copiilor cu gingiile inflamate să mestece o frunză de dafin pe zi. Pentru a-i liniști pe copiii care au un somn agitat „e bine să le punem niște frunze de dafin într-un săculeț, să îl punem în fața de pernă sau chiar săculețul lângă ei, acolo unde dorm ei cu căpuțul”.

Cum dezinfectăm o cameră cu dafin

Tot frunzele de dafin sunt excepționale pentru a dezinfecta o locuință. În acest caz de face un ceai din frunze de dafin, „lăsăm așa vreo trei ore, astupat, să iasă bine din frunză mirosul, și îl turnăm într-o farfurie și lăsăm în cameră”. Se aerisește camera și să lasă să se umple cu mirosul de frunze de dafin. Rezultatul va fi cel dorit.

Cât de bune sunt frunzele de dafin pentru sănătate

Ceaiul de dafin poate trata problemele respiratorii

De asemenea, ceaiul de dafin este folosit și pentru a trata problemele respiratorii, datorită activității sale antibacteriene împotriva Staphylococcus aureus. Pe de altă parte, ceaiul de dafin este foarte bun împotriva erupțiilor cutanate și poate să previne apariția ridurilor. De asemenea, ceaiul de dafin este de mare ajutor persoanelor care au mătreață și reduce chiar și căderea părului.

Reduce colesterolul

Ceaiul de dafin ajută și la eliminarea excesului de lichide din organism, prin stimularea producției de urină, curățând bine rinichii. Dar poate ajuta și persoanele cu diabet zaharat de tip 2. Nu în ultimul rând, frunzele de dafin pot reduce nivelul colesterolului rău și poate să reduce pofta de mâncare, ajutând persoanele care vor să scape de kilogramele în plus.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre