Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru a lucrat la Crimă organizată în Chișinău. Ce sfaturi dă românilor

Lidia Fecioru a lucrat la Crimă organizată în Chișinău. Ce sfaturi dă românilor
Născută dintr-un tată militar, o mamă învățătoare și bunici polonezi, Lidia Fecioru e jumătate ardeleancă și jumătate rusoaică. Celebrul bioenergoterapeut spune ce nu ar trebui să știe niciodată lumea despre noi. Sfaturi interesante și mai ales prețioase.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, celebra Lidia Fecioru și-a pus sufletul pe tavă. A recunoscut că manelele au făcut-o să nu mai înjure la volan și le-a spus românilor ce nu ar trebui să spună niciodată despre ei. Altfel, vor avea multe de suferit. Sfaturi prețioase demne de urmat.

Menirea Lidiei Fecioru pe pământ este să vindece. Iar numărul celor pe care i-a scos din ghearele morții e mult prea mare ca să și-l amintească. Sau, poate, nu vrea…

Dar știe un lucru pe care l-a spus acum și celorlalți. Sunt lucruri pe care nimeni nu trebuie să le știe despre propria persoană. „Punctele noastre sensibile, tragediile din viață, durerea, răni deschise care nu se închid niciodată. Pentru că atunci știu unde să lovească”, a mărturisit specialistul în paranormal.

„Sora mea, Alexandra Moșneaga, m-a salvat”

Au fost patru surori la părinți, dar Alexandra Moșneaga, o femeie cu mari puteri de la Dumnezeu, i-a fost și primul mentor. Împreună au deschis și primul cabinet, iar Alexandra a fost cea care a salvat-o din cea mai tulburătoare experiență: când a încercat să ia legătura cu lumea de dincolo. Să fie Alexandra Moșneaga mai puternică?

Alexandra Moșneaga, sora Lidiei Fecioru

„E destul de puternică în felul ei, noi facem același lucru diferit. Ea a fost cea care m-a salvat într-o experiență pe care am încercat să o fac fără să mă documentez cum trebuie. E periculos să te dedublezi și să nu poți să te întorci înapoi. M-a părăsit corpul astral pentru că intrasem într-o lume a spiritelor care bântuie și cred că-i plăcea acolo. Alexandra m-a salvat de trei, patru ori pe puțin, pentru că eu vroiam să fac lucruri repede. Dar orice experiență m-a făcut să învăț. Greșelile mele au fost pentru evoluție”, a mărturisit Lidia Fecioru.

În 2019 și-a pierdut sora mai mare

În Republica Moldova nu mai are pe nimeni. În 2019 și-a pierdut sora mai mare, pe Maria și n-a rezistat. A căutat-o dincolo pentru că vroia să știe dacă mai poate face ceva pentru evoluția sufletului său. La final, a înțeles că și-a făcut datoria.

„Mama murise înainte, are 9 ani, iar înainte să plece și sora mea eu am pus ceva pe Facebook în memoria mamei.

Apoi am primit telefon, la începutul pandemiei, că sora mea a murit în Italia. Eu i-am promis Mariei că voi avea grijă de copilul ei. Chiar dacă are 50 de ani, eu am în continuare grijă de el, am simțit ca o datorie supremă”, s-a destăinuit bioenergoterapeutul.

Lidia Fecioru și-a pierdut sora mai mare în 2019

Câte crime a rezolvat medicul legist Lidia Fecioru

Sunt puțini care știu că Lidia Fecioru a urmat și școala de coafeze, meseria pe care a practicat-o timp de șase ani, a fost și organizator de evenimente, iar în anul 1991 a făcut Facultatea de medicină în Republica Moldova și a lucrat la Crimă organizată în Chișinău. Iar datorită puterilor sale putea să dea înapoi lucrurile evenimentelor.

Câte crime a rezolvat medicul legist Lidia Fecioru? „Nu foarte multe, pentru că existau și cazuri de sinucidere, violuri, unde se spunea într-un fel, iar de fapt era alt fel. În același timp mergeam și la altă facultate, la facultatea de arte. În România nu am făcut niciodată medicină legală, diploma o țin în sertar”, spune vedeta.

„Paranormalii noștri nu se vor băga în alegeri”

A fost școlită la cursurile de parapsiologie la Moscova, de doi profesori senzaționali, unii dintre cei mai puternici oameni ai lumii, Djuna și Ignatenko, bărbatul despre care se spune că l-ar fi ajutat pe Băsescu să câștige alegerile.  Pot influența parapsihologii alegerile din 2024?

„Pot dacă vor, deși eu i-aș ruga să se abțină, ai noștri o vor face, dar ocultiștii din altă parte nu cred.

Tot ce e susținut așa însă, nu e cu bătaie lungă. E doar pentru o perioadă de timp. Nu e bine de luat decizii astfel. Și așa se lucrează pe energia maselor pentru a-i putea conduce. Eu am fugit de asta mereu, am stat departe, nu am acceptat colaborări cu politicieni, pentru că după aia devii sclavul cuiva. Și eu nu vreau asta”.

A intrat în adormire. Ar vrea să iasă din masonerie

Vrea să iasă din masonerie

Lidia Fecioru este membru al masoneriei și recunoaște că a fost în aceeași lojă cu mama Dianei Șoșoacă. „Eu sunt acum în adormire. Masoneria e o organizație secretă, n-am nici un rol important pentru că nu-mi doresc. N-am văzut nimic grav în ceea ce privește această organizație, nu vreau să mă complic în politică.

Și atunci politizându-se masoneria, sunt în retragere. Doar că masoneria e legată de parapsihologie Sunt ritualuri de intrare, de ieșire și par a fi sperietoare. Dacă nu le cunoști din interior. Nu masoneria din România decide lucruri, ci masonii supremi. În România, oamenii doar au o ocupație”, a recunoscut Lidia Fecioru.

„Pandemia a pornit din China, dar din laboratoarele americane”

Primește informații de sus, dar e foarte atentă și când vorbesc ceilalți, citind printre rânduri. „Ce știu eu ca informație și ce spun alții, le pun cap la cap. Ce ține de previziunile, războiul e periculos, dar vorbim la sfârșitul lui februarie. Ce ține de pandemie, ea a pornit din China, dar din laboratoarele americane. Și-mi asum când spun asta. Doar că acolo a fost focarul cel mai mare. Laboratoare sunt peste tot și se știe și câte laboratoare s-au găsit și în Ucraina”, a povestit Lidia Fecioru.

Mama i-a propus să-și abandoneze copilul în spital

„Mama a vrut să-mi abandonez copilul”

Să naști un copil la 18 ani a fost de neconceput pentru mama Lidiei Fecioru care i-a spus fetei sale, când a vizitat-o la spital, că cel mai bine ar fi pentru ea dacă și-ar abandona bebelușul în instituție bisericească. Un lucru de neconceput pentru Lidia, care a reușit să treacă însă peste acest episod, când a văzut cât de mult a ajuns mama să-i iubească băiatul.

„Da, mama a vrut să-mi abandonez copilul. Dar am iertat-o de mult, după ce a văzut cât îmi iubește copilul. Pentru că a fost crescut de ea de mic și i-a dăruit toată dragostea. Și-a răscumpărat într-un fel vina. Dar și copilul a iubit-o mult. Și unde e iubire, răutatea nu are ce căuta”, a declarat Lidia Fecioru.

„N-am știut cât de tare m-a iubit mama”

După moartea mamei însă a descoperit un jurnal în care ea a scris cât de mult își dorea iubirea copiilor ei. Iar în ultimii ani din viață, Lidia își amintește că o suna doar să îi audă vocea, să fie convinsă că fiica ei e bine.

„Ea vroia să mă audă și eu aveam treabă, o întrebam ce vrea și îmi vedeam de ale mele. Și asta e mai mare trauma decât atunci când m-a bătut și m-a legat de gard.

Când a murit mama și am mers în spatele mașinii plângând până la cimitir, în fața mea mi s-a perindat toată viața. Îmi pare rău că nu i-am dăruit timp mai mult. Pe atunci mi se părea ridicol să ne îmbrățișăm mama. Iar acum le spun mereu copiilor mei să mă strângă în brațe. Cuvântul e cel care vindecă și care omoară”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, salvată de sora ei, Alexandra Moșneaga

Cum ne apărăm de vampirii energetici

Fie că vrem, fie că nu vrem, vampirii energetici sunt lângă noi și ne dau mari bătăi de cap. Dar există soluții pentru a scăpa de ei. „Negativiștii au mereu câte o problemă pentru rezolvările noastre. Oamenii ne trag în jos plângându-se și când ți-e milă, de milă ajungi. Și tu socoți că așa e omenește și ajuți, dar trebuie să punem o opreliște acestor invazii.

Și când simți că după o discuție cu cineva te simți epuizat, scurtează din discuție. Ne putem apăra singuri, pentru că pierdem din energia noastră pentru că lăsam chakra inimii deschisă. Și cineva intră cu bocancii și lasă urme urâte, atunci închizi poarta. Fiecare cum poate, pentru că nu ne poate învăța nimeni”, a menționat bioenergoterapeutul.

„Nu vreau să intervin în destinul lor”

Ambii băieți ai Lidiei Fecioru au puteri mari, dar nu a insistat pentru a le aprofunda. Pentru că și-a dat seama că e o povară greu de dus ce face ea. „Și nu vreau să intervin în destinul lor. Fiecare își vede de treaba lui, iar eu nu vreau să accentuez acest lucru nici la copii, nici la nepoți. Dacă vine această dorință, atunci să vină natural, de la ei. Nepoții încă sunt mici, nu știu să spun acum. Băieții, dacă vor cere ajutorul să facă ce fac eu, îl voi da. Altfel, nu insist”, a mai spus Lidia Fecioru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre