Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dana Budeanu, sfaturi de aristocrați pentru Revelion

Exclusiv. Dana Budeanu, sfaturi de aristocrați pentru Revelion
Petrecerea de Revelion este una dintre cele mai așteptat din an. Nu puțini sunt cei care fac planuri încă de la începutul toamnei. Aleg locația, știu cum au să se distreze, ce ținute vor îmbrăca.

Dana Budeanu nu se lasă emoționată de trecerea dintre ani și are sfaturi pertinente pentru mulți dintre români. Ea le spune cum fac „aristocrații” Revelionul și le punctează celor care organizează petreceri la ei acasă ce nu au voie să facă nici în ruptul capului, ca să fie gazde „ca bogații”. Pentru „aristokkații” momentului, Dana Budeanu are sfaturi clare. Unele de bun simț am putea spune, dar, pentru cine nu se gândește la asta, e bine ca ele să fie punctate, idee cu idee.

Dana Budeanu, sfaturi de aristocrați pentru petrecerea de Revelion

Dacă vreți o petrecere cu ștaif, nu descălțați niciodată musafirii. E și ridicol să vezi domnișoare cu rochii de seară, coafate și machiate, desculțe în dress-uri. Sau domni în costume, cu vestă și cravată, și șosete.

Deci, sfaturile Danei Budeanu sunt următoarele: nu se descalță musafirii, nu se pune sticla de plastic (de suc sau apă) pe masă și, ca idee, pe masa (îmbelșugată) de Revelion nu se pune, din start, toată mâncarea pregătită.

Dana Budeanu le oferă românilor „reguli dă aristocrați”, ca să nu fie penibili de Revelion (Sursa foto: Instagram)

„Numai la Mizil descalți musafirii invitați la masă! La aristocrați te lasă încălțat! Meltenilooor!”, a mai postat Dana Budeanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)


În locul sticlei, o carafă de cristal poate fi recipientul pentru băutură.  Consola nu are ce căuta lângă masă, și nici spoturile în tavan. Însă cea mai mare greșeală pe care o fac românii și pe care o sancționează Dana Budeanu e poziționarea, strategică de-a dreptul, a tocătorului de lemn în mijlocul mesei. Nu e permis.

Reduceri la magazinul Danei Budeanu

Dana Budeanu nu a ratat momentul și a anunțat reduceri la magazinul ei  de haine. Și, ca să fie mai convingătoare, și-a etalat, pe Instagram Story, mai multe ținute deosebite, numai bune să fie purtate în noaptea de Revelion.

Dana Budeanu face vânzare de Revelion. Ținutele din magazinul ei sunt la reducere azi (Sursa foto: Instagram)

Nu lipsesc rochiile cu paiete, cele cu decolteuri ample sau cu spatele gol. Reducerile au început de joi, și continuă azi, fiind nevoie de rezervare prealabilă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre