Simona Ionescu / Redactor Șef

Tacos de pește la cuptor, cu adevărat irezistibil. Ingredientul care-i dă savoarea

Tacos de pește la cuptor, cu adevărat irezistibil. Ingredientul care-i dă savoarea
Dacă faceți parte din categoria celor îndrăgostiți de tacos, a venit momentul să încercați ceva foarte gustos: tacos de pește la cuptor.

Orice gospodină care se respectă trebuie să prepare măcar odată tacos de pește la cuptor. Veți da pe spate orice invitat mofturos. Ingredientul care-l face irezistibil!

Puteți folosi orice tip de pește, iar ingredientul care-l face să fie cu adevărat extraordinar este un amestec obținut din pudră de chili, chimen, paprika afumată, pudră de usturoi, pudră de ceapă. Cine nu dorește paprika afumată, o poate folosi pe cea dulce.

Ingredintele necesare

Pentru a pregăti un tacos de pește la grătar spectaculos, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 pește, 1 lingură cu pudră de chili, 1 linguriță cu chimen și una cu paprika afumată, ½ linguriță cu praf de usturoi, ½ linguriță cu praf de ceapă, 1 linguriță cu sare. Vă mai sunt necesare 3 căni cu varză roșie tăiată mărunt (sau un amestec de varză roșie și verde), 1 morcov ras sau mărunțit (opțional), 1 ceapă verde, 2 ½ linguri cu suc de lămâie verde, sos pentru taco de pește, coriandru tocat, 8 tortilla, bucăți de lime (sau lămâie) pentru servire.

Cel mai bun tacos de pește

Mod de preparare

Preîncălziți cuptorul și începeți să pregătiți peștele. Curățați, dacă este cazul, apoi spălați. Într-un castron mic, amestecați praful de chili cu chimen, paprika afumată, praf de usturoi și praf de ceapă. Uscați peștele, frecați cu puțină sare, apoi tapotați cu amestecul de condimente. Așezați peștele pe o foaie de copt și lăsați timp de 20-25 de minute până când crusta este rumenită.

Cum pregătiți salata

Tăiați varza în felii cât mai subțiri, dați morcovul pe răzătoare sau tăiați julienne. Tăiați fin și ceapa verde. Puneți ingredientele într-un castron, adăugați sare și suc de lămâie și salata se va înmuia. Încălziți tortilla, puneți peștele, salata de varză și sosul. Acoperiți cu coriandru tocat și puțină lime. E garantat că oricine va gusta din această minunăție nu va rezista doar la o porție. Preparatul este extraordinar și în Postul Crăciunului, când este dezlegare la pește.

Sursă foto: www.acouplecooks.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre