Simona Ionescu / Redactor Șef

După mega succesul serialului Clanul, Pro TV se pregătește să dea lovitura din toamnă

După mega succesul serialului Clanul, Pro TV se pregătește să dea lovitura din toamnă
Trustul din Pache Protopopescu se pregătește de o nouă lovitură de audiență. După imensul succes înregistrat de seria Clanul, Pro TV anunță ca a început filmările pentru un nou serial.

Producţia se numeşte Groapa şi este realizată după formatul turcesc Çukur / The Pit, cel mai urmărit serial al anului 2018. Noul serial va fi difuzat în această toamnă la Pro TV.

Amintim că serialul original a fost difuzat şi la noi, pe postul Happy Channel, cu titlul Legea familiei, avându-i ca protagonişti pe Dilan Cicek Deniz şi Aras Bulut Iynemli. Acum, publicul din România, urmează să parcurgă viața personajelor alături de vedete autohtone, într-o adaptare cu „un scenariu incredibil”, după cum a anunțat postul de televiziune.

Nume mari în distribuția serialului Groapa

Producția anunțată are distribuție plină de nume cunoscute. În prim-plan este un actor care a apărut și într-un important proiect de la Netflix.

Primele imagini din viitorul serial Groapa, despre mafie, au devenit publice

Rolul principal masculin este jucat de Daniel Nuță (30 de ani), care a jucat în Rise of Empires: Ottomans, sezonul 2, un proiect important de la Netflix. Ați mai văzut-o și în serialul Sacrificiul de la Antena 1. În rolul eroinei serialului a fost distribuită o tânără actriță aflată la începutul carierei, Teona Stavarachi, în vârstă de 24 de ani. Aceasta a mai jucat și în comedia Ramon, regizat de Jesus del Cerro, cu Pavel Bartoș în rol principal.

Roluri importante vor avea în serial și Tudor Istodor si Iulian Postelnicu. Distribuția serialului Groapa este completată de alte nume cunoscute, arată TV Mania: Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru, Emilian Oprea.

Un serial realist despre mafie

Groapa va fi un serial despre mafie care prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relaţiile de familie, problemele şi poveştile de dragoste. Acţiunea se va desfăşura la Giurgiu, oraş care deschide porţile spre Dunăre. Pro TV a anunțat că filmările au început deja, actorii aflându-se pe platouri de o săptămână.

Acțiunea serialului Groapa se petrece la Giurgiu. De o săptpmână actorii filmează deja

„Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acţiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toţi luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui.

Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”, a transmis Millo Simulov, Creative Producer.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre