Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Faimosul DJ Lost Frequencies a zburat cu un avion privat la Timișoara

Exclusiv. Faimosul DJ Lost Frequencies a zburat cu un avion privat la Timișoara
O situație inedită s-a consumat în acest weekend la Timișoara, iar protagonist este unul dintre primii 10 DJ ai lumii. De bucurie că acesta urma să ajungă pentru un concert în orașul de pe Bega, Aeroportul Internațional Timișoara saluta, oficial și cu bucurie, venirea lui Lost Frequencies, pe pagina de Facebook a instituției. Dar ineditul e altul. Ceea ce a putut face artistul i-a lăsat mască pe organizatori.

Faimosul DJ Lost Frequencies a zburat cu un avion privat până la Timișoara, pentru a fi sigur că ajunge aici, la timp, vineri seara. Acesta a reușit să atragă ca un magnet aproape 10.000 de persoane, cât a numărat publicul în ora de vârf a Flight Festival 2021, evenimnt ajuns la ediția a treia.

DJ Lost Frequencies a zburat cu un avion privat la Timișoara

Deși contractul lui cu timișorenii avea incluse și cheltuieli de transport, pentru a ajunge sigur aici, Lost Frequencies a preferat să cheltuie din proprii bani.  Contractul lui la evenimentul de la Timișoara a fost între două concerte, în alte părți ale lumii fiecare. Practic, după concertul pe care l-a avut joi, ca să fie sigur că ajunge la timp pentru evenimentul de la Timișoara, DJ-ul a decis să renunțe la zborul plătit pe o cursă de linie, venind în schimb cu un avion privat. Evident costurile au fost mult mai mari, dar au fost suportate integral de artist.

Plăcerea lui a fost atât de mare pe scenă, încât a continuat show-ul încă 30 de minute peste durata maximală trecută în contract. Artistul le-a povestit tuturor că a fost impresionat de oraș. Iar asta s-a văzut și în postările lui de pe contul de Instagram. Artistul are o comunitate  de aproape 800.000 de fani. Lost Frequencies s-a aflat pentru prima dată pe scena unui festival la Timișoara.

Singurul festival care nu s-a amânat în pandemie

Flight Festival  a fost singurul festival de muzică ce nu s-a suspendat anul trecut, în pandemie. Organizatorii au reușit, atunci, evenimente întinse pe durata verii, cu participare gratuită.

Evenimentul, care se desfășoară de mai  bine de o săptămână la Timișoara, are, în acest weekend, momentul cheie, cu concerte care au adus pe scene și pe unii dintre cei mai buni artiști autohtoni și străini. Vunk și Delia au deschis seara care a culminat cu focuri de artificii, la finalul concertului belgianului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lost Frequencies (@lostfrequencies)

Chiar dacă vremea nu prea a ţinut cu organizatorii, a treia ediţie a Flight Festival a debutat cu succes, aseară aproape 10.000 de oameni au fost Aerodromul Cioca din Calea Torontalului.

Cap de afiş pe scena Flight Festival 2021 a fost cunoscutul artist belgian Lost Frequencies. Acesta a urcat pe scenă chiar în prima seară.  Showul a fost completat de efecte pirotehnice şi focuri de artificii. Belgianul, care a ajuns la Timișoara la bordul unui avion privat, urmează să fie pe mainstage şi la Untold în Cluj peste două săptămâni. El a avut parte și de o prezentare neașteptată, pe pagina de Facebook a Aeroportului Internațional Timișoara.

Anul acesta, Flight Festival e împărţit în funcţie de gusturi – există o scenă tehno şi una retro. Spectatorii pot regăsi aproape toate facilităţile oferite de un festival modern; de la diverse standuri cu mâncare şi băutură până la o mică zonă de relaxare chiar lângă hangarul aerodromului. În hangar este o zonă plin de tehnologie oferită de firmele de automovtive din Timişoara.

Sursa foto: Adrian Pîclișan, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre