Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei vorbește despre propria… feminitate

Florin Ristei vorbește despre propria… feminitate
Debordând de sinceritate, Florin Ristei a făcut declarația momentului la „Te cunosc de undeva!”. El vorbește sincer și asumat despre propria feminitate.

Premiera celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 pune la grea încercare vocile, talentele actoriceşti şi veleităţile într-ale dansulului celor 16 concurenţi care au spus <da!> spectaculosului show al transformărilor. Nici de travesti, cea mai grea provocare a competiţiei n-au scăpat prea mulţi, Florin Ristei fiind primul pe care ruleta a pus ochii.

Are o voce extraordinară și face ravagii atunci când apare pe scenă. Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotomodelul Naomi Hedman. Iubita sa e alintată de presa mondenă drept „pantera neagră”. Ea vine din Londra și a rămas în România pentru că s-a îndrăgostit. Pesemne de la ea ia Ristei acum lecții de… feminitate. În cadrul emisiunii la care participă, el trebuie să se transforme într-o adevărată divă.

Florin Ristei devine Loredana Groza la Te cunosc de undeva!

„Dacă nici eu nu mai sunt simbolul feminităţii în emisiunea asta, nu ştiu cine mai e!”, a declarat amuzat artistul, care încă din prima gală a transforming show-ului s-a văzut nevoit să renunţe la barbă, să îşi pună tocuri, lentile, să se epileze şi să etaleze o manichiură impecabilă pentru a intra în pielea Loredanei.

„Pentru cât a muncit şi câte sacrificii a trebuit să facă, merită toată admiraţia noastră, a tuturor şi numai note de 14!”, a declarat amuzată partenera sa pe scena Te cunosc de undeva!, Ilona Brezoianu, care a mai completat: „Dacă nu câştigăm ediţia asta, mă oftic! Mi-e milă de el, s-a chinuit atât cu epilat, cu mersul pe tocuri, cu manichiura…”, a mai recunoscut Florin Ristei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre