Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe District23, cel mai mare festival din Timișoara

Începe District23, cel mai mare festival din Timișoara
În anul în care Timișoara e Capitală Europeană a Culturii, orașul rivalizează cu Clujul, unde se anunță ediții pline de adrenalină la Untold și Electric Castle. În orașul de pe Bega se anunță cel mai mare festival care a avut loc vreodată aici.

District 23 este un festival format din unirea a trei festivaluri timișorene: Flight Festival, VEST FEST și Magnetic. Până anul acesta, cele trei festivaluri funcționau autonom, însă au decis să își unească forțele pentru a oferi un eveniment cu adevărat major. Evenimentul își vă deschide porțile pentru publicul larg în acest weekend. Distracția începe vineri, cu un line-up artistic impresionant, din mai multe zone muzicale, cu artiști precum:

Rag’N’Bone Man, B.U.G. Mafia, Hedex, Nane, Clean Bandit, Subcarpati, Camo & Krooked, Tom Odell, Delinquent Habits, The Prototypes și mulți alții care vor acoperi genuri precum: pop-rock, hip-hop, drum & bass, trap, chiar și muzică retro care vă avea o scenă dedicată în totalitate. Acesta este principalul atu al District23 de la Timișoara, transmit organizatorii.

Distracții pentru întreaga familie. Festivalul are zonă specială pentru copii și multe ateliere

Festivalul se vă desfășura în intervalul 16:00 – 05:00 vineri și 14:00 – 05:00 sâmbătă și duminică. Pe lângă muzica diversă, cu artiști consacrați la nivel internațional și national, festivalul vă beneficia de multe activități și zone specifice precum: zonă dedicată copiilor, zone de ateliere de făurit caval sau instrumente tradiționale, ateliere de rime și improvizație, zonă de junglă urbană sau piscină supraterana, activități precum zboruri cu avionul, ridicări cu balonul cu aer cald sau roata panoramică instalată în perimetrul festivalului.

District 23 înseamnă 3 festivaluri într-unul singur, cu un line-up puternic și mustă distracție

Zona culinara vă cuprinde nu mai puțîn de 25 de truck-uri de mâncare, oferind o diversitate culinară pe gustul oricărui participant.

Transportul spre festival este asigurat gratuit

În festivalul Distrct 23 există și o zona VIP elevată, oferind o vizibilitate de la înălțime a întregii zone de festival, cât și un after party.
Accesul către festival și din festival către oraș vă fi asigurat atât cu autobuz supraetajat, cât și cu mijloacele de transport în comun, puse la dispoziție în baza parteneriatului cu societatea municipală de transport, curse care vor fi gratuite pentru participanții la festival.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre