Simona Ionescu / Redactor Șef

Insula de 1 milion. Una din concurente a fost mamă minoră. „Eram un copil cu copil”

Insula de 1 milion. Una din concurente a fost mamă minoră. „Eram un copil cu copil”
Insula de 1 milion, competiția cu cea mai mare miză din istoria televiziunilor din România, scoate la iveală povești fantastice din rândul concurenților. Fiecare din cei 50 care au ajuns, inițial pe insula din Republica Dominicană au venit cu propriile istorii.

Una din concurentele cele mai bine cotate din reality-show-ul Insula de 1 milion a fost mamă minoră. Ultimele statistici arată că România avea, în 2021, cel mai mare număr de mame minore din Uniunea Europeană, iar Camelia Beldiman a fost, la rându-i una din ele. Statistici la fel de îngrijorătoare au fost și în trecut. Miza concurentei este să câștige competiția, ca să îi cumpere fiului ei o locuință. Ea a povestit cum a fost să devină mama unui copil când ea însăși era un copil.

Camelia a fost mamă minoră

Camelia are 45 de ani, este din Brașov și de profesie responsabil expediție mărfuri. Nu s-a căsătorit niciodată. Fiul ei, pe care l-a adus pe lume când ea avea numai 17 ani, are acum 28 de ani. Viața concurentei din tabăra Vesticilor nu a fost întotdeauna una ușoară, însă voința și determinarea au fost cele care i-au condus pașii spre succes.

Camelia a fost ea însăși un copil când l-a născut pe fiul ei. Avea doar 17 ani și și-a asumat statutul de mamă minoră singură

„Aveam aproape 17 ani când l-am născut pe fiul meu. Eram un copil cu copil. Am trecut prin toate instanțele morale, începând de la profesori, colegi, cunoscuți. Era ceva extrem; ori eram privită cu admirație, ori desconsiderată. Nu era cale de mijloc, dar nu mi-a păsat. Nu am perceput-o foarte greu, pentru că am stat cu părinții mei, care i-au fost și mamă și tată fiului meu.

Bineînțeles că eram prezentă sută la sută, dar ei erau cumva peste mine în casă ca influență, ca tot. Nu am simțit niciodată greutatea asta. M-am dus în continuare la școală, la liceu, mi-am petrecut tinerețea în mod normal”, povestea Camelia Beldiman înainte de a pleca în Republica Dominicană.

A terminat facultatea cu 10

„Ce m-a marcat în mod excepțional a fost moartea fratelui meu, acum 9 ani, în accident de mașină. De atunci nu am mai fost eu. Parcă mi-a schimbat radical optica despre viață, tot. A fost o traumă. Eram foarte apropiați, el era sufletul meu pereche. De când am fost mici. Nu am depășit momentul și nu îl voi depăși niciodată. Am rămas cu dorul. O emoție pozitivă a fost când a terminat fiul meu facultatea. Am simțit că am reușit, că l-am ținut pe drumul cel bun.

Insula de 1 milion
Camelia Beldiman este un concurent important în tabăra Vesticilor la Insula de 1 milion

Fiind mamă singură toată copilăria l-am ținut ocupat, departe de influențe negative. Când am terminat eu facultatea am fost fericită. Lucram în trei schimburi atunci și îmi era greu;  și copil, și muncă. Dar am reușit să termin o facultate patru ani la zi, cu brio, cu 10”, a adăugat Camelia Beldiman.

A lăsat Brașovul pentru Dominicană pentru fiul ei

Camelia Beldiman este un concurent important în tabăra Vesticilor la Insula de 1 milion, reality-show-ul difuzat de Kanal D, fiind responsabilă cu gestionarea resurselor de hrană, dar și un mediator vocal când vine vorba de conflictele dintre coechipierii ei.

Mereu în mijlocul colegilor săi din tabără, a fost un factor important în decizia pe care Vesticii au luat-o în cazul Adinei, concurenta care a decis să părăsească în miez de noapte tabăra Sudicilor, dar și cea care avut grijă ca toți membrii câmpului Vesticilor să se bucure de peștele  câștigat la probe, pentru care s-a luptat cu dinții, la propriu și la figurat, Marius.

Camelia nu se teme de nimic în această competiție, iubește natura, drumețiile pe munte, cu cortul. De altfel aceasta era activitatea preferată în familia concurentei de la Insula de 1 milion.  Răbdătoare, perseverentă, implicată în viața taberei Vesticilor, Camelia pare  hotărâtă să se bucure cât mai mult de tot ceea ce se întâmplă în aventura ei. A intrat în competiție pentru că vrea să îi cumpere o locuință fiului ei.

Până unde va ajunge și cum se va descurca mai departe, veți află în continuare  urmărind Insula de 1 milion, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre