Simona Ionescu / Redactor Șef

Lacrimi de emoții în platoul Chefi la cuțite. Povestea adolescentei care i-a bulversat pe cei trei jurați

Lacrimi de emoții în platoul Chefi la cuțite. Povestea adolescentei care i-a bulversat pe cei trei jurați
După nouă sezoane în care au încântat telespectatorii cu preparatele lor spectaculoase pentru cele mai dorite amulete din show-ul Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au pregătit un regal, demn de sezonul 10 al emisiunii.

Sunt multe surprize care se anunță în acest nou sezon. O adolescentă de 15 ani i-a emoționat peste măsură pe jurați cu povestea ei. Nicole Szenași a făcut dezvăluiri neașteptate. Tânăra vine din Maramureș și este elevă. Adolescenta a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama ei, începând să o ajute pe aceasta în bucătărie încă de la vârsta de doar 10 ani.

„Mi-am dorit să vin la Chefi la cuțite de mică, de când am început să mă uit la televizor și de când a apărut emisiunea. Tot timpul ziceam că vreau să ajung aici. Cheful meu preferat este Cătălin Scărlătescu pentru că mereu mi-a plăcut energia lui și am ținut cu el de mică. Sunt foarte bucuroasă pentru că o să ajung să-l cunosc, am niște emoții foarte mari”, a dezvăluit concurenta, conform Antena 1.

În ediția 3 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, Nicole Szenași le-a preparat celor trei jurați crispy cu cartofi prăjiți. Aceasta e rețeta este preferata ei și a mamei sale.  De altfel, concurenta a dezvăluit că  provine dintr-o familie monoparentală, fiind crescută doar de mamă: „Ea e totul pentru mine. Nu l-am cunoscut niciodată pe tata, dar mă bucur măcar că o am pe mama”.

Sinceritate emoționantă în platoul Chefi la cuțite

Nicole Szenași a intrat cu lacrimi în ochi de emoții în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Cei trei nu au putu să nu remarce că tânăra se confruntă cu o problemă serioasă, la un picior.

„Am probleme de când sunt mică. M-am născut cu un lipom de grăsime la coloană, iar de atunci a început totul. Mi-au atins doi nervi principali în momentul în care au vrut să îl scoată. De la trei ani am început să am probleme cu picioarele. Cred că am 14 – 15 operații. Am stat în ghips până la brâu o lună și jumătate, m-am ales cu găuri în picioare, mi s-au tăiat degetele. Urmează să mai fac o operație pentru a-mi corecta piciorul stâng”, a povestit Nicole Szenași.

Tot ce trebuie să știți despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol. Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

În plus, toate rețetele preparatelor cu care cei trei jurați participă la lupta pentru amuletele din sezonul 10 al show-ului culinar sunt acum prezentate chiar de ei, la Rețetă de amuletă, rubrica video disponibilă pe a1.ro și pe canalele de Youtube și Facebook ale emisiunii Chefi la cuțite.

Fiecare Chef dezvăluie în detaliu secretele farfuriilor pe care le pregătește în antrenantele întreceri pentru obținerea avantajelor oferite de amulete, fie că a fost ales câștigător sau nu în respectiva confruntare gastronomică. Rețetă de amuletă este, așadar, cadoul juraților la aniversarea a 10 ani de prietenie pentru toți telespectatorii pasionați de gastronomie.

De la crème brûlée au foie gras, rețeta cu care Sorin Bontea a câștigat prima amuletă a sezonului 10 la penne amatriciana, pastele delicioase cu care Florin Dumitrescu a cucerit-o aseară pe Patrizia Paglieri în ediția a doua Chefi la cuțite și continuând cu diversele farfurii ale juraților din următoarele confruntări pentru amulete, toate vor fi explicate amănunțit la Rețetă de amuletă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre