Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri necunoscute despre fata cea rea din serialul „Adela”: actrița Oana Moșneagu

Lucruri necunoscute despre fata cea rea din serialul „Adela”: actrița Oana Moșneagu
Oana Moșneagu alias Andreea din cel mai iubit serial din acest moment, „Adela”, face furori. Cine este fata din spatele personajului.

A acceptat să joace în „Adela” după un lung și obositor casting. A tras lozul cel mare pentru că e un munte de talent.

Lucruri necunoscute despre fata cea rea din serialul „Adela”. Oana Moșneagu vrea să ia lecții de olărit

Frumoasă și cu vino-ncoa, Oana Moșneagu i-a cucerit pe toți fanii serialului „Adela”, chiar dacă interpretează rolul unei tinere ce nu are scrupule. În viața de zi cu zi însă, aceasta e exact opusul rolului pe care-l interpretează. Cine e Oana cu adevărat? O tânără care muncește enorm, își iubește meseria la nebunie și încearcă să se obișnuiască cu trezitul la primele ore ale dimineții.

Manechin în India

Ca orice tânără, îi place să se răsfețe din toate punctele de vedere, însă filmările la Adela nu-i permit. Nici măcar excesele culinare nu sunt acceptate, pentru că trebuie să arate ca o sirenă. „Am învăţat că o dietă sănătoasă, însoţită de un program riguros de sport înseamnă o siluetă ideală. Din păcate, eu nu am reuşit încă să fac din ele un stil de viaţă, aşa că alternez perioadele în care aplic lecţia, cu cele în care rămân „repetentă” la acest capitol”, a declarat Oana într-un interviu pentru Click.

Model în India

Puțini sunt cei care știu că Oana a cochetat și cu meseria de model și își amintește cu drag de cele șase luni cât a lucrat în India. Această alegere a venit și pentru că avea nevoie de bani. “Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani. Cel mai frumos lucru pe care mi l-a adus acea perioadă au fost cele două călătorii în India.

Unde am lucrat ca model timp de jumătate de an. Alegerea de a face modelling a venit ca o nevoie de a avea mai mult timp liber şi posibilitatea acumulării unor resurse financiare care să-mi permită să îmi urmez visul către meseria de actor”, a mai spus vedeta.

Chiar dacă nu are timp la dispoziție, și-a dori să ia lecții de canto, pian, călărie, olărit, psihologie, scriere dramatică și pictură. Până atunci însă, singurele hobby-uri pe care le practică sunt filmele și călătoritul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre