Tânărul indian care a prevestit pandemia de coronavirus anunță o nouă tragedie

Tânărul indian care a prevestit pandemia de coronavirus anunță o nouă tragedie
Abhigya Anand, un băiat din India, a uimit anul trecut întreaga omenire. A fost prima persoană care a vorbit de pandemia de coronavirus.

A devenit cunoscut după ce a prevestit apariția coronavirusului. Acum, tânărul indian Abhigya Anand anunță o nouă nenorocire.

Tânărul indian care a prevestit pandemia de coronavirus anunță o nouă tragedie

Vom scăpa de pandemia de coronavirus. E vestea pe care o dă întregii lumi Abhigya Anand, un băiat din India, care a prevestit pandemia de coronavirus. Un lucru minunat, ar spune toată lumea, însă tânărul anunță acum o altă mare problemă cu care se va confrunta întreaga omenire. Ne paște foametea mondială. Potrivit declarațiilor acestuia, acest lucru ar urma să se întâmple până în decembrie anul acesta.

Adolescentul de doar 15 ani este astrolog

Indianul Abhigya Anand, are doar 15 ani și a vorbit de coronavirus înainte ca cineva să bănuiască că ar exista pe pământ. El a spus atunci că toată lumea va avea de luptat cu o boală care se va răspândi rapid. De asemenea, tânărul a prezis că pandemia va începe în noiembrie 2019 și una dintre cele mai afectate țări va fi China.

Lucru care s-a și întâmplat. Potrivit tânărului astrolog, planetele Saturn, Jupiter și corpul ceresc Pluto vor fi „complet aliniate în acea zi. Iar efectele acestei conjuncții ar putea provoca boli, distrugere și foamea în rândul popoarelor. Nu va mai exista nicio ființă vie decât dacă oamenii acționează din timp”.

Cine este Abhigya Anand

Tot anul trecut, astrologul a afirmat, într-un mesaj video, că nu exclude ca între India și China să izbucnească un război. ”Voi vorbi despre un subiect important. Dacă va fi un război între India și China, așa cum prevede astrologia. Sau orice alt eveniment în perioada 2020 și 2021. Dacă se va întâmpla ceva catastrofal sau va fi altceva și ce putem face noi toți pentru a preveni ce s-ar putea întâmpla în următoarele luni”, a declarat Abhigya Anand.

Se pregătește să ia diploma în Microbiologie Ayurvedică de la Institutul de Cercetare pentru Mirobiologie

Considerat copilul geniu al lumii, Abhigya Anand este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra. Băiatul a devenit cunoscut lumii după ce în scurt timp a învățat una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. Tânărul se pregătește acum să ia diploma în Microbiologie Ayurvedică de la Institutul de Cercetare pentru Mirobiologie.

Sursă foto: kanal D, playtech