Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna e de nerecunoscut, la propriu! Ce accesoriu bizar a purtat la concert în Rio

Madonna e de nerecunoscut, la propriu! Ce accesoriu bizar a purtat la concert în Rio
Face ce face Madonna și tot reușește să șocheze din când în când. La concertul recent pe care cântăreața l-a susținut în Rio de Janeiro, a apărut la repetiții cu un accesoriu bizar. Madonna a fost de nerecunoscut, la propriu!

Madonna are în spate o carieră de câteva zeci de ani, fiind una dintre puținele cântărețe care a reușit să treacă testul timpului. Și deși calitățile sale vocale au fost contestate de-a lungul timpului, marele talent al artistei de a face spectacol și de a se reinventa în permanență nu poate fi negat de nimeni. Cântăreața ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei controversate și nici de data aceasta nu a dezamăgit. În cadrul ultimului show din Rio de Janeiro, Madonna a fost de nerecunoscut.

Cântăreața a dezvăluit anterior că a trebuit să urmeze un tratament regenerativ după ce a suferit dureri extreme din cauza unei operații la genunchi. Madonna a decis să se opereze la genunchi în aprilie 2020, urmată de o operație la șold în noiembrie 2020, precum și de „tratament regenerativ pentru cartilajul lipsă.”

Madonna, cu orteză la genunchi și cagulă pe față în concert 

În ciuda problemelor pe care le are cu genunchiul, artista nu renunță la repetiții înaintea oricărui show, pentru a se asigura că totul decurge perfect. În timpul unei probe de sunet pentru concertul de la Copacabana, cântăreața și-a acoperit fața cu cagule – una din latex verde lime și alta de culoare neagră, fiind total de nerecunoscut. 

Madonna a purtat inițial o pereche de șorturi și un tricou transparent, asortate cu mănuși lungi din dantelă, în timp ce părea să facă twerking cu fața spre podea. Apoi s-a schimbat într-un costum mulat din catifea, cu pernuțe mari la umeri, și a mers cu pași hotărâți pe scenă în cizme argintii.

Concertul de la Copacabana, oferit în mod gratuit 

Potrivit echipei artistei, „Nu sunt necesare bilete pentru eveniment, intrarea va fi aplicată pe principiul primului venit, primul servit în ziua evenimentului, la Belmond Copacabana Palace Hotel.”

Concertul Rolling Stones de la Copacabana din 2006 a strâns 1,5 milioane de oameni
Foto: Reedit

Echipa lui Madonna a remarcat că mulți alți artiști proeminenți au atras mulțimi uriașe la spectacolele de pe plaja Copacabana. Printre aceștia se numără Rod Stewart, în 1994, cu 4 milioane de spectatori; Rolling Stones, în 2006, cu 1,5 milioane; și Lenny Kravitz, în 2005, cu 300.000.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre