Simona Ionescu / Redactor Șef

Mai țineți minte celebra piesă „Blue” cântată de Eiffel 65? DJ Sava vine cu vești bune pentru fani. VIDEO

Mai țineți minte celebra piesă „Blue” cântată de Eiffel 65? DJ Sava vine cu vești bune pentru fani. VIDEO
DJ Sava este cunoscut publicului larg, iar acum vine cu o surpriză pentru nostalgici. Mai țineți minte celebra piesă „Blue” cântată de Eiffel 65? Iată pe ce veți dansa la vară!

În urmă cu ceva timp, DJ Sava și MD DJ au format Las Olas, un proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu nume precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.  Acum, DJ Sava vine cu vești bune pentru cei ce iubesc celebra piesă „Blue” cântată de Eiffel 65. 

Duo-ul Las Olas a lansat remake-uri ale unora dintre cele mai iubite melodii din lume, precum „Ready or Not”, „Jolene”, „Roses”, „I’m every woman”, „I Will Survive”, „Missing”, „Deep End”, „Bleeding Love”, „Killing me Softly”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”, dar și producții proprii precum „One more shot”, „Angel”, „Magical” și „Don’t Cry”.

Las Olas lansează remake pentru celebra piesă  „Blue” cântată de Eiffel 65

I’m blue, da ba dee da ba di!” Toți recunoaștem aceste versuri ale celebrului hit „Blue”, lansat de către Eiffel 65 în 1999.  Săptămâna aceasta duo-ul Las Olas lansează remake-ul acestei piese ce a fost nominalizată în 2001 la Premiul Grammy pentru Best Dance Recording. Cei doi producători români și-au pus amprenta asupra single-ului prin beat-urile dance și sound-ul fresh, dar și prin videoclipul plin de culoare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix). Împreună cu DJ Sava, cei doi formează „Las Olas”. 

Foto: Facebook

Iubita lui Keo vrea să mascheze trecerea anilor. Ce operație estetică își face Misty

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre