Simona Ionescu / Redactor Șef

Marile surprize din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”. Până atunci, urmează marea finală

Marile surprize din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”. Până atunci, urmează marea finală
Sezonul acesta a fost de senzație, dar să îl vedeți pe următorul! S-au aflat concurenții care vor participa la sezonul 16 al show-ului „Te cunosc de undeva”. Sunt nume mari și urmează surprize colosale.

Cunoscutul show TV „Te cunosc de undeva” a intrat pe ultima sută de metri al sezonului nu numărul 15. Între timp, filmările pentru emisiune, sezonul 16, au început, chiar dacă încă nu a fost difuzată încă finala.

Cine a rămas în finala „Te cunosc de undeva

Sâmbăta aceasta, 19 decembrie 2020, va avea loc finala emisiunii „Te cunosc de undeva”. În finală nu o veți vedea pe Andreea Bălan, care a fost nevoită să lipsească din juriu din cauza unor probleme de sănătate. Liviu Vârciu chiar glumea cu ea, într-o ediție anterioară, că ar putea să își mai ia și liber, iar acest lucru s-a întâmplat. Nu a fost însă ceva ce să își fi dorit.

În marea finală a sezonului cu numărul 15 au ajuns: cântăreața Ami, cuplurile Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu, Monica Anghel și  Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Romică Ţociu.

Marea finală va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, începând cu ora 20:00, la Antena 1. Emoțiile sunt mari, concurenții sunt așa de buni încât fiecare are șanse reale să câștige.

Marea surpriză din sezonul 16

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” , va  păstra aceeași prezentatori: Cosmin Seleși și Alina Pușcaș. Și membrii juriului sunt aceeași: Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob  şi Aurelian Temişan.

Marea surpriză a acestui sezon e apariția lui Dorian Popa. Acesta nu participă în competiție, ci are alt rol. Fostul protagonist al emisiunii „Pariu cu viața” are acum un rol în producție. Mai precis în mediatizarea ei.  El face câteva filmulețe în genul celor de pe tik-tok, de la filmări.

Cine sunt concurenții noului sezon

Cum spuneam, s-a aflat deja numele concurenților emisiunii. Așa cum Rețete și vedete a scris deja, aflat în plin divorț, Pepe dă o mare lovitură de imagine, fiind unul dintre participanți.  Concurenții „Te cunosc de undeva”, sezonul 16, sunt și ei unul și unul.

Printre aceștia: Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu, Pepe, Raluka și Ana Baniciu, cele care au fost câștigătoarele sezonului întâi al emisiunii „Asia Express”, Cristina Vasiliu, cea care a participat sezonul acesta la „X Factor”. Ca o noutate a acestui sezon este apariția actriței Emilia Popescu. De asemenea, fiul lui Ștefan Bănică se va afla și el printre concurenți.

Exclusiv. Irina Rimes a detronat-o pe Bubble? Cine e cea mai stilată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre