Simona Ionescu / Redactor Șef

Melodiile Boney M. se aud din nou, live, în România. Urmează un concert fantastic

Melodiile Boney M. se aud din nou, live, în România. Urmează un concert fantastic
Cele mai cunoscute hit-uri ale trupei Boney M. vor răsuna din nou în România, de data aceasta în orașul aflat la cea mai mare altitudine din România. Nostalgicii sunt așteptați să danseze pe ritmurile tinereții lor.

Cunoscuta formație Boney M. Xperience, ce aduce un tribut muzicienilor ce au făcut furori în anii 1970 – 1990, revine în România, pentru un concert inedit, la peste 1.000 de metri altitudine, în stațiunea Predeal, pe Valea Prahovei. Puțină lume știe că acesta este orașul situat la cea mai mare altitudine din România. Evenimentul, organizat de Retro Nostalgia Music, este programat sâmbătă, 25 mai, cu începere de la ora 17.00, și va avea loc lângă pârtia Clăbucet, pe strada Teleferic, în parcarea P2.

Formația Boney M. Xperience aduce un tribut muzicienilor ce au făcut furori în anii 1970 – 1990

Boney M., formația care a făcut istorie în epoca Disco

Înființată în 1975, trupa Boney M. a fost alcătuită din Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams și Bobby Farrell. Acesta din urmă era solistul trupei și coregraful celebrelor dansuri devenite iconice. În prezent, formația tribut  Boney M. Xperience, duce mai departe moștenirea lăsată de acești muzicieni care au devenit legende în istoria muzicii.

Boney M. Xperience, trupă tribut de mare succes

Două dintre componentele formației Boney M. Xperience, Edna Proctor și Maureen Fernandes, au cântat alături de legendarul Bobby Farrell în ultimii 20 de ani de activitate ai celebrei formații. După momentul morții lui Bobby Farrell, în decembrie 2010, la Sankt Petersburg, cele două artiste au făcut echipă cu Fabienne Rosa și cu Dasilvian Bruce, pentru a duce mai departe succesul cântecelor Boney M.

Astfel, melodiile „Ma Baker”, „Rasputin”, „No Woman, No Cry”, „Rivers of Babylon”, „Daddy Cool”, „Gotta Go Home” pot fi din nou ascultate live, în toată lumea, iar în 25 mai vor răsuna și în Predeal. „Așa cum știți, nu suntem originalii, dar show-urile noastre cu muzică live aduc din nou la viață hiturile Boney M., datorită fostelor colege de scenă ale lui Bobby Farrell și lui Mr. Dazz”, transmit artiștii Boney M. Xperience.

Biletele pentru evenimentul de sâmbătă se vând cu prețuri cuprinse între 50 și 200 de lei

Cât costă biletele la Retro Nostalgia Music

Pe lângă celebra trupă internațională, va performa pe scena de la Predeal și DJ Conte, alături de alți artiști și dansatori. Pentru această petrecere biletele au fost deja puse în vânzare în rețeaua Entertix. Prețurile biletelor variază între 50 și 200 de lei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre