Simona Ionescu / Redactor Șef

Merge direct în finală, după a doua încercare. Publicul l-a votat

Merge direct în finală, după a doua încercare. Publicul l-a votat
Ce seară! Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior au cântat pe scenă, iar Dorian Popa a avut piele de găină! La final publicul a votat pe cel care va merge direct în finală. E la a doua încercare.

Dan Negru a prezentat, din nou, un show incendiar. Au fost momente de emoție, de extaz, de mare veselie. Talent show-ul Next Star a prezentat o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

Merge direct în finală, după a doua încercare. Publicul l-a votat

Next Star aduce, în fiecare sâmbătă seara unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finală.

Concurenții au cântat vocal sau instrumental, au dansat, aun făcut spectacol. Juriul format din Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa, a fost în extaz. Au cântat pr scenă

“Fiecare număr a fost special, fiecare număr a fost diferit și de asta trebuie să fiți mândri. Sunteți unici și irepetabili și pentru asta vă felicit”, spune Loredana, căreia i-a revenit decizia grea să anunțe marele finalist.

Publicul a votat cine merge în Marea Finală

Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA.

Cconcurenții care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Marc Patric Mitrașcă merge în Marea Finală Next Star, după decizia juraților Next Star. Cel de-al doilea câștigător al serii poate fi votat de public pe aplicația A1.

Toți concurenții ediției 2 au avut emoții când au urcat pe scenă, iar Mark a fost marele norocos.

Mark spune că e fanul emisiunii Next Star și o urmărește încă de când a apărut. Băiețelul a fost concurent Next Star și în urmă cu doi ani, dar din păcate nu a mers mai departe. După ce a mai exersat, Mark a venit să arate ce poate, având un real talent.

S-a întors la Next Star pentru a arăta cât a evoluat. Mark a fost susținut în culise de mama sa și a lăsat emoțiile deoparte pentru a cânta din tot sufletul. Mark Patrick a interpretat piesa „It’s My Time”.

Hotărât și extrem de talentat, Mark a impresionat jurații Next Star cu vocea lui de aur. Loredana avea pielea de găină și lacrimi în ochi. Hotărât și extrem de talentat, Mark a impresionat jurații Next Star cu vocea lui.


Dan Negru vrea să ne bucurăm că mai avem legende printre noi

Dan Negru a împlinit 50 de ani și ne-a oferit o poză cu el bebeluș

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre