Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Tatu, Andreea Raicu și Anna Lesko îi iau la țintă pe jurații iUmor

Mihaela Tatu, Andreea Raicu și Anna Lesko îi iau la țintă pe jurații iUmor
În cel de-al zecelea sezon iUmor, miercuri, de la 20.30, la Antena 1, urmează o ediția specială de roast care se anunță legendară. iar invitații nu pot fi decât cu totul neașteptați!

Mihaela Tatu, Andreea Raicu și Anna Lesko îi iau la țintă pe jurații iUmor. Se adaugă „ecuației” Damian Drăghici, Petre Roman, Marian Drăgulescu, Viorel Cataramă, Cuza, Petrișor Obae, Ecaterina Andronescu și Cătălin Crișan. Toți și-au făcut temele temeinic și veți vedea ce urmează miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Încântați de ocazia de a face glume pe seama Deliei, a lui Cheloo și a lui Mihai Bendeac, invitații mărturisesc însă că nu sunt chiar în zona lor de confort. Unii nu sunt obișnuiți să lanseze răutăți cu ușurință.

„Mai tot timpul am umorul la mine, dar mi-e mai greu cu roast-ul, nu știu dacă voi fi destul de acidă, nu sunt obișnuită cu răutățile. Covor roșu, iUmor, mă voi întâlni cu cele trei vedete, totul e în premieră pentru mine! Sigur, există posibilitatea să nu mai știe despre cine e vorba în propoziție, au trecut niște ani!”, a mărturisit Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu, Andreea Raicu și Anna Lesko îi iau la țintă pe jurații iUmor

La fel de emoționată a acceptat invitația și Andreea Raicu. Faptul că a acceptat să vină în emisiune a fost o mare surpriză pentru apropiații săi. „E așa ciudat după mai bine de un an să te îmbraci frumos, să mergi la un eveniment, pe un covor roșu! Nimeni nu se aștepta cred să mă vadă aici, cei cărora le-am spus au fost mirați tocmai pentru că eu nu pot să spun niciodată o răutate”, a spus Andreea.

Mihaela Tatu, Andreea Raicu și Anna Lesko îi iau la țintă pe jurații iUmor

Dependentă de emoții puternice, Anna Lesko a găsit stimulul perfect înainte de a urca pe scenă. „Mă simt în apele mele aici, mereu am emoții, dar sunt constructive. Uneori, când nu am, creez momentul acela pentru mine. De exemplu, acum mă gândesc la Mihai!”, a spus cântăreața.

Cine va scoate de pe mânecă cele mai multe răutăți și, mai ales, cum le vor primi Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, cei de acasă pot afla miercuri, de la 20.30, la Antena 1, în ediția specială de roast din cel de-al zecelea sezon iUmor.

Sursa foto: Antena 1

Câștigătorul pandemiei. Ce avere are de împărțit miliardarul Bill Gates și ce a făcut înainte să anunțe divorțul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre