Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Petre, prea dur cu soția! „Asia Express” scoate la lumină o altă latură a sa

Mihai Petre, prea dur cu soția! „Asia Express” scoate la lumină o altă latură a sa
Mihai și Elwira Petre fac echipă în "Asia Express", însă fanii săi din online nu sunt deloc mulțumiți de comportamentul dansatorului.

Fanii lui Mihai Petre sunt supărați foc. Aceștia spun că e agresiv cu toată lumea în noul sezon „Asia Express”.

Mihai Petre, pus la pământ de internauți. Aceștia i-au adus acuze pentru cum își tratează soția în „Asia Express

Mihai și Elwira Petre trag împreună la căruță în „Asia Express”, în speranța că vor câștiga premiul cel mare. Dansatorul i-a uimit pe toți prin faptul că e extrem de competitiv, însă comportamentul său vizavi de soție, dar și de alți colegi lasă de dorit. Internauții l-au taxat pentru că de cele mai multe ori își iese din fire atunci când lucrurile nu sunt cum își dorește el. Iar asta nu ar trebui să se întâmple într-o emisiune de divertisment.

„Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău”

„Dați dovadă de multă răbdare și diplomație cu Mihai, soțul”, a scris un internaut la una dintre postările Elwirei. Un alt fan e convins că atunci când sunt împreună acasă, Mihai se comportă și mai urât cu soția sa.

„Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uita pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc”, a declarat acesta.

Sunt exagerări, cele mai multe, fiindcă au fost multe momente în care Mihai a arătat că își iubește foarte mult soția și o apreciază.

Care e secretul căsniciei

Cu ceva timp în urmă, Mihai Petre a dezvăluit și cum a cunoscut-o pe frumoasa Elwira. Cei doi s-au întâlnit în Republica Moldova, când el rămăsese fără parteneră de dans, în urma unui accident. “ (…) un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. (…)

Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a spus acesta. Din punctul său de vedere, cei doi au reușit să rămână împreună pentru că se respectă reciproc și reușesc să se surprindă. Au și două fetițe minunate. În timpul episodului de aseară din Asia Express, cei doi au spus că, atunci când fetele vor fi mari, le vor povesti experiențele frumoase și mai puțin frumoase pe care le-au trăit în timpul concursului.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre