Simona Ionescu / Redactor Șef

Mișcare pe piața media. Față nouă, în prime-time, „ca în prima tinerețe”. Când începe emisiunea

Mișcare pe piața media. Față nouă, în prime-time, „ca în prima tinerețe”. Când începe emisiunea
Toamna, televiziunile își schimbă grilele, anunță programe noi, colaborări noi, și multe altele. O mișcare importantă pe piața media se petrece și la B1 TV.

Cunoscutul om de televiziune Robert Turcescu preia realizarea principalei emisiuni a postului de televiziune. Anunțul l-a făcut chiar el pe pagina sa de Facebook.

„Gata, prieteni, e oficial: am preluat realizarea principalei emisiuni din prime-time pe B1 Tv! Ne vedem, așadar, luni-joi, de la 21.00, în talk-show-ul „Sub semnul întrebării”.

Daaaar, ne vedem luni-joi de la 12.00 și pe canalul de YouTube Evz-Capital, în podcastul EVZ-Play. Trei ore live, zilnic. Ca în prima tinerețe  Ne vedem luni, 5 septembrie, cu Chris Terheș și Dan Andronic la Evz-Play și cu Bogdan Teodorescu, Mirel Palada și Ciprian Purice pe B1 TV.

Robert Turcescu a rămas fără premiul Societății Timișoara

Zilele acestea Robert Turcescu e în miezul unui scandal media, după ce Societatea Timișoara a anunțat că îi retrage un premiu oferit în 2005 pe motiv că a participat la nunta lui George Simion.

„Am fost și la nunți de pesediști, și la nunta unor jurnaliști de la trusturi concurente, și la nunta unora care mai apoi au făcut pușcărie, și la nunta unor sorosiști, neo-marxiști. Am fost, de fapt, la nunțile unor OAMENI care m-au invitat la un eveniment important din viața lor.

Și m-am bucurat cu ei. De a doua zi ne-am reluat disputele politice, profesionale sau ideologice, dacă a fost cazul. Nu i-am considerat însă niciodată SUBOAMENI, pentru că istoria ne învață că de la astfel de categorisiri/împărțiri/divizări s-au născut tragedii cumplite”, a reacționat Robert Turcescu pe rețelele sociale.

Lecție de istorie: „(…) dar pentru voi nu știu ce urmează”

„ONG-ul de la Timișoara pare însă să nu știe lecțiile istoriei. Faptul că îmi retrag mie acel premiu e insignifiant: nu l-am râvnit, nu l-am cerut, l-am primit prin poștă acum 17 ani in biroul de la București, via Timișoara, iar dacă-mi apare prin vreun CV e pentru că am acasă un sertar plin cu diplome și cu premii primite în ultimii 30 de ani pe care, la un moment dat, le-am înșirat din politețe în fișa mea biografică.

Dar semnalul pe care-l transmit ei în societatea românească e grav, e mai mult decât „cine nu e cu noi, e împotriva noastră”: e semnalul că de azi înainte va trebui să treceți pe o listă neagră toate cunoștințele, toți amicii care au devenit indezirabili pentru adepții „lumii noi” și ai „corectitudinii politice”. Despărțiți-vă, eventual prin luări de poziție publice, de toți amicii, cunoștințele sau chiar prietenii care sunt pe lista neagră a ONG-urilor de tipul celui de Timișoara!

Dacă nevasta votează cu cine nu trebuie, divorțați acum, cât mai aveți timp! Ardeți cărțile scrise de autori care au avut sau au simpatii neconforme cu Minunata Lume Nouă! Și, mai ales, aveți grijă la ce nuntă/botez/cununie civilă sau chiar înmormântare mergeți! Mie mi-au retras un premiu de acum 17 ani, asta e pistol cu apă, dar pentru voi nu se știe ce urmează…”, a mai scris Turcescu pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre