Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârlădeanu a dat nas în nas cu fratele ei unde nu se aștepta. Ce a urmat a șocat-o pe vedetă

Monica Bârlădeanu a dat nas în nas cu fratele ei unde nu se aștepta. Ce a urmat a șocat-o pe vedetă
Monica Bîrlădeanu, cea de-a patra jurată a ediției iUmor din această seară, a dat nas în nas cu fratele ei unde nu se aștepta. Ce a urmat a șocat-o tare pe vedetă.

Ea va fi surprinsă cu un roast de zile mari făcut chiar de fratele ei, Petru Bîrlădeanu. Actorul Alexandru Banciu s-a asigurat şi el că Monica va avea parte de nelipsitul „tratament” iUmor. Jurata-surpriză a ediției iUmor de astăzi primește în seara aceasta „botezul” roast-ului din partea fratelui său, Petru Bîrlădeanu, și a lui Alexandru Banciu.

„La noi în familie, gluma e la ordinea zilei. Când eram mici, ne mai luam la roast între noi fără să știm că asta înseamnă, dar roast-ul din această seară va fi cu adevărat înțepător”, a dezvăluit Petru Bîrlădeanu. Profund surprinsă de apariția fratelui pe scena iUmor, Monica a declarat: „Nu pot să cred că m-a luat la roast propriul frate. M-a luat durerea de cap instant pentru că știam că Petru poate spune lucruri dureroase”.

Tot cu un moment de roast la adresa juratei a venit şi actorul Alexandru Banciu. „Am cunoscut-o pe Monica într-un podcast. Are o paletă de umor foarte vastă și apreciază multe genuri de glume”, a povestit Alexandru Baniciu, cel de-al doilea invitat al roast-ului juratei.

Sezonul 12 iUmor, complet neașteptat

Roast-ul său a fost apreciat de Cheloo, acesta declarând:„ Roast-ul domnului Banciu a fost extraordinar din punctul meu de vedere”. Ediția în care Monica Bîrlădeanu va juriza emisiunea iUmor alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo va fi difuzată astăzi, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre