Simona Ionescu / Redactor Șef

Mutare-șoc la „Românii au talent”. Încă un jurat a fost înlocuit brusc

Mutare-șoc la „Românii au talent”. Încă un jurat a fost înlocuit brusc
Andi Moisescu a fost înlocuit la pupitrul emisiunii Românii au talent. Producătorii show-ului de la Pro TV au luat această decizie „la moment”, după ce prezentatorul în vârstă de 48 de ani s-a îmbolnăvit.

Andi Moisescu a aflat că are COVID-19. Dar, „show must go on”, așa că producătorii emisiunii Românii au talent au fost nevoiți să-l înlocuiască de la masă juriului. Smiley (37 de ani) este noul jurat și face echipă cu Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. În prezent filmările pentru preselecțiile sezonului 11 s-au încheiat. Solistul și-a schimbat look-ul pentru filmări, a primit împletituri „de toamnă” cu un fel de coc și apare în ultima parte a emisiunii.

Pentru acest sezon care se desfășoară în plină pandemie, producătorii au renunțat la public, conformându-se recomandărilor de protecție sanitară privind evitarea răspândirii virusului.  În plus, în spatele juraților a apărut un panou cu leduri pe care rulează imagini. Nou intrat în prezentarea emisiunii, Smiley nu era deloc străin de ea, el participând, împreună cu Pavel Bartoș, la preselecții.

Filmările au avut loc în studiourile de la Ștefănescu, iar Smiley și Pavel Bartoș (45 de ani) au ținut să le mulțumească celor 800 de concurenți care s-au înscris la preselecții. “Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au transmis Smiley și Pavel Bartoș pe Instagram.

Coregraful Mihai Petre, înlocuit cu fosta soție a lui Mutu

Recent, emisiunea a mai făcut o schimbare, despre care Rețete și vedete a scris. Producătorii au decis să îl înlocuiască pe coregraful Mihai Petre cu Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu. Artistul a fost luat prin surprindere de decizie, dar a anunțat totul pe o rețea de socializare. Coregraful susținea că a știut că urmează o schimbare, dar nu și-a dat seama că aceasta îl vizează pe el până în momentul în care a fost chemat și i s-a spus de-a dreptul, în data de 9 octombrie.

„O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că există intenția de a se schimbă sensul dinamicii la masă juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Această a fost ideea principala, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu” , a mărturisit Mihai Petre.

Sursa foto: Instagram

Pentru prima oara de la divorț, Cornel Ilie vorbește despre „cealaltă” femeie. Seamănă cu Lidia Buble?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre