Simona Ionescu / Redactor Șef

Pata de culoare de la evenimentul teatral de la Timișoara: Ținutele LGBTQIA+ în imagini

Pata de culoare de la evenimentul teatral de la Timișoara: Ținutele LGBTQIA+ în imagini
Gala Premiilor UNITER de luni seara de la Timișoara a avut parte și de o puternică pată de culoare din partea unora dintre invitați  care, ulterior, au urcat și pe scenă, în calitate de premianți.  Mai multe persoane din cadrul comunității LGBTQIA+ au știut cum să își facă apariția pe covorul roșu.

Comunitatea  LGBTQIA+  a adus o adevărată pată de culoare la Gala Premiilor Uniter de la Timișoara. Ceilalți invitați nu și-au putut lua ochii de aceste persoane, iar când au urcat pe scenă și și-au spus discursurile, au fost aplaudate cu aplomb, așa cum s-a putut vedea și auzi din transmisiile live ale Galei, pe TVR Cultural ori pe site-ul UNITER.

Gala Premiilor UNITER a fost transmisă live la TVR Cultural

Andre, Arhanghella și Raj au primit Premiul British Council pentru promovarea şi susţinerea incluziunii sociale, care a fost acordat organizației Identity Education,  pentru spectacolul transLucid.

Persoane din comunitatea LGBTQIA+ au etalat tocuri imense și ținute extravagante

Acesta e „un performance-manifest al istoriei persoanelor transgender, produs și dezvoltat în parteneriat cu Centrul de Teatru Educațional Replika și Asociația ADO – Artă Pentru Drepturile Omului”, după cum se arată în programul galei.

Perle și rochii ieșite din comun

A fost imposibil să nu iasă în evidență. Persoanele din comunitatea LGBTQIA+  au purtat culorile curcubeului, dar și tocuri imense, combinate cu platforme, plus ținute nonconformiste. Două dintre aceste persoane au etalat ținute feminine ieșite din comun.

Accesoriul din perle purtat de Raj a atras toate privirile

Raj a purtat un jumpsuit albastru, larg și opulent, care i-a pus în valoare formele planturoase, piesa de rezistență a ținutei fiind un harness amplu, din perle, care-i ajungea până în dreptul taliei. Arhangella a purtat cele mai înalte tocuri și o fustă transparentă, din tulle, care lăsa multe la vedere.

Comunitatea LGBTQIA+ a ajuns la Gala Premiilor UNITER pășind pe covorul roșu

A asortat fusta cu un top geometric arhitecturale, de culoare argintie, desprins parcă dintr-o lume extraterestră, în colțuri. A și glumit, pe scenă, înainte de a-și spune discursul de mulțumire după primirea premiului, că ar fi trebuit să se pregătească să înceapă cu menționarea înălțimii tocurilor.

Sursa foto, video: Instagram: UNITER, Arhangella, Centrul Pride TM

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre