Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele declarații ale câștigătoarelor America Express. „Cu trofeul ăsta suntem surori pe viață”

Primele declarații ale câștigătoarelor America Express. „Cu trofeul ăsta suntem surori pe viață”
Laura Giurcanu și Sânziana Negru au demonstrat că nimic nu le poate învinge. Ele sunt marile câștigătoare America Express.

Au luptat până la final și, indiferent cât de grele au fost probele din America Express, niciodată nu au pus problema plecării acasă. Acum câștigătoarele strâng trofeul în brațe și vor împărți premiul de 30.000 de euro.

„Ne-am și distrat, am râs și plâns, fiecare picătură am trăit-o la maxim”

„Toată experiența asta a fost cea mai nebună și haotică călătorie din viața noastră și cea mai fericită zi din viață. Vom dormi la noapte cu trofeul. Ne-am și distrat, am râs și plâns, fiecare picătură am trăit-o la maxim. Și cel mai important n-am vrut niciodată să plecăm acasă. Am dat tot din noi. Eram legate dinainte, cu sângele ăla din competiție s-a făcut legătura și mai strâns și cu trofeul ăsta suntem surori pe viață”, au declarat marile câștigătoare America Express.

Fericirea nu are limite… Sursă foto: Antena 1

Giulia și Vlad Huidu au pierdut la mustață finala America Express

Giulia și Vlad Huidu au fost la un pas de a intra în lupta pentru marele premiu. Cei doi soți au pierdut la proba cutiilor, care conțineau două statuete cu pălărie verde și una cu pălărie roșie. Din nefericire a lor a fost statueta cu pălărie roșie.  „Am plâns, era normal să plângem. Doar că n-au fost lacrimi de tristețe. Tot ce-am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros pentru noi decât premiul final. A fost cea mai frumoasă experiență. A fost cea mai bună lecție de viață pe care puteam s-o primim”, a declarat Giulia.

Alexia și Aris Eram au pierdut marele trofeu America Express

Aceștia au fost concurenții America Express

Au acceptat provocarea să participe la cea mai tare experiență din viață, America Express- Drumul Soarelui, nouă echipe. E vorba de Alexia & Aris Eram, George Tănase & Ionuț Rusu, Iulia Albu & Mike, iubitul ei, Romică Țociu & Cătălin, fiul său, Giulia Anghelescu & soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Sânziana Negru & Laura Giurcanu și Ada Galeș, alături de mama ei, Antoneta Galeș.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre