Simona Ionescu / Redactor Șef

Programul fântânilor din Piața Unirii. Spectacolul de apă și lumini a revenit în București

Programul fântânilor din Piața Unirii. Spectacolul de apă și lumini a revenit în București
Fântânile Urbane din Piața Unirii sunt o adevărată feerie de apă, muzică și lumini care încântă, la fiecare final de săptămână, pe perioada verii, foarte mulți vizitatori. Iată care este programul fântânilor din Piața Unirii.

Fântânile din Piața Unirii și-au reluat show-ul de lumini, muzică și apă, de săptămâna trecută. Spectacolul de apă „Simfonia Apei” se află deja la a IV-a ediție. Mii de bucureșteni, dar și foarte muți turiști străini, vin în serile de vineri, sâmbătă și duminică pentru a admira show-ul inedit.

„Simfonia Apei”, spectacolul de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane de la Piața Unirii din București, a revenit săptămâna trecută.

Astfel, spectacolele Fântânilor Urbane vor oferi vizitatorilor show-uri multimedia care vor rula în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, până la începutul lunii octombrie.

Program spectacol fântâni Unirea

Spectacolul de apă, muzică şi lumini „Simfonia Apei” va rula după următorul program, în fiecare seară de vineri, sâmbătă și duminică:

  • în lunile mai şi august 2023: între orele 20.30 – 22.30. Spectacolul începe la ora 21.00;
  • în lunile iunie şi iulie 2023: între orele 21.00 – 23.00. Spectacolul începe la ora 21.30;
  • în lunile septembrie şi octombrie 2023: între orele 19.30 – 21.30. Spectacolul începe la ora 20.00.

Spectacolele durează aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit pentru toată lumea.

Traficul e restricționat în timpul spectacolului  Simfonia Apei de la Fântânile de la Unirea

În perioada 14 mai – 2 octombrie 2023, în intervalul orar 19:30 – 23:00 al zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, serile în care sunt susținute spectacolele de apă și de lumini, traficul rutier va fi restricționat. Astfel, se va restricționa traficul rutier pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni). Traficul rutier va fi deviat pe arterele adiacente, precizează autoritățile, în timpul cât ține spectacolul de apă, muzică și lumini de la fântânile de la Unirea.

Spectatorii sunt uimiți de frumusețea Fântânilor de la Unirea

Timp de aproximativ 45 de minute, spectatorii care vin să admire show-ul fântânilor din Piața Unirii rămân, la propriu, cu gura căscată. Ai impresia că apa frumos colorată în lumini a fântânilor arteziene dansează. Și muzica aleasă este foarte frumoasă, fiind un mix internațional, de la muzică populară românească, până la vals și rock.Toate cele 44 de fântâni din Piața Unirii, care se întind pe aproape 1,4 kilometri, sunt monitorizate digital.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre