Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu, lecție de rafinament. Vorbește despre bărbații din viața ei

Raluca Bădulescu, lecție de rafinament. Vorbește despre bărbații din viața ei
Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil” este una dintre vedetele cele mai urmărite de public. Este spectaculoasă la fiecare apariție. Este elegantă și rafinată la fiecare apariție. Vorbește despre bărbații din viața ei.

Raluca Bădulescu este o apariție. Are ținute elegante și rafinate, care îi vin turnate pe corp, după ce a slăbit 70 de kilograme. Ies în evidență mulțimea de accesorii, toate strălucitoare. A iubit și a fost iubită de mulți bărbați.

Raluca Bădulescu, lecție de rafinament

Raluca Bădulescu (46 de ani), jurata de la ”Bravo, ai stil”, este o împătimită a hainelor și accesoriilor. Vom afla mai multe amănunte din viața ei de lux în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, marți, 11 mai, de la ora 23.00.

Vedeta va povesti, în exclusivitate, despre copilărie, adolescență, iubiri. Nu în ultimul rând, va vorbi despre dragostea ei pentru modă.

Vedeta Kanal D a povestit cum a ajuns o mare împătimită a hainelor și accesoriilor, pasiune pe care a descoperit-o încă de când avea vârsta de cinci ani. A văzut obiectele strălucitoare la mama și la bunica ei, motiv pentru care a devenit extrem de atașată de ele.

”Nu nu le port așa, întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch aparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”, a povestit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu vorbește despre bărbații din viața ei

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a trecut prin experiența de corporație, ca trader de produse petroliere. Dar dintotdeauna a trăit pentru modă și muzică.

Mergea prin cluburile de fițe, la evenimente de top. Avea 120 de kilograme și un soț manechin și impresar de modele masculine. După ce l-a născut pe Alex, copilul lor, s-au despărțit, iar Raluca Bădulescu a decis să își schimbe look-ul. Ajutată de medici, a scăpat de 70 de kilograme. Va povesti despre toate acestea în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Personalitate complexă, care nu încetează să surprindă, acesta  va oferi publicului detalii necunoscute încă despre cariera sa în corporație, înainte de a cunoaște tainele televiziunii, dar și despre căsniciile sale, explicând și  de ce nu a preluat numele soților săi.

  • „Ce avantaje ți- a adus statutul de fiică de politician?”
  • „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?”
  • „De ce nu ai luat numele soților tăi?”
  • „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?”
  • „Ți-a fost rușine de tatăl tău din cauza decolteului exagerat?”
  • „Ce se ascunde în spatele zâmbetului tău?”. Sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ralucăi Bădulescu în ediția de marți seară a emisiunii difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Raluca Bădulescu, femeia cu o avere în cârpe. De ce poartă atâtea brățări, mărgele și cercei

Raluca Bădulescu, un critic de modă care vorbește corect românește cu concurentele. Ce o recomandă?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre